2777
2789

بهش میگن نبض🤦🏻‍♀️

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم خونی نداری؟؟

یکی از دوستام اینطور بود آزمایش داد فهمید کم خونی شدید داره

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
کم خونی نداری؟؟ یکی از دوستام اینطور بود آزمایش داد فهمید کم خونی شدید داره

نمیدونم همشم بی جونم خوابم میاد شبا هم خوب نمیخوابم

۵ ماه پیش ازمایش دادم نداشتم

من یه زمانی تو گوشم حس میکردم رفتم دکتر اینقدر ترسوندم گفت کیست سرطانیه جراحیش ریسکیه، بعد که رفتم طب سنتی نگاه کرد گفت عفونت شدید بهم روغن داد یه هفته ای خوب شدم😕

ممکنه فشارت زیاد باشه یه دکتر برو حالا چه دکتر پزشکی چه طب سنتی

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
من یه زمانی تو گوشم حس میکردم رفتم دکتر اینقدر ترسوندم گفت کیست سرطانیه جراحیش ریسکیه، بعد که رفتم ط ...

اتفاقا فشارم نرماله ولی سرم میزارم رو بالش گوشم ضربان میزنه

من یه زمانی تو گوشم حس میکردم رفتم دکتر اینقدر ترسوندم گفت کیست سرطانیه جراحیش ریسکیه، بعد که رفتم ط ...

نوار و اکو هم گرفتم سالم بودن ولی استرس خیلی دارم

اتفاقا فشارم نرماله ولی سرم میزارم رو بالش گوشم ضربان میزنه

دقیقاااا مثل من،منم تا سرمو خم میکردم یا شب میخواستم بخوابم ضربان قلبمو تو گوشم میشنیدم 

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
دقیقاااا مثل من،منم تا سرمو خم میکردم یا شب میخواستم بخوابم ضربان قلبمو تو گوشم میشنیدم 

اتفاقا گوشم هم پره اخه شنا زیاد میرفتم حالا نبض بدن برای چیه روغن چی بود میدونین

نوار و اکو هم گرفتم سالم بودن ولی استرس خیلی دارم

ممکنه عفونت کرده باشه مواظب باش عفونتش بیشتر نشه که به پرده گوش صدمه میزنه 

اتفاقا گوشم هم پره اخه شنا زیاد میرفتم حالا نبض بدن برای چیه روغن چی بود میدونین

مال پارساله یادم نمیاد اسم روغن رو 

شماره دکترمو دارم ازش میپرسم چه روغنی واسه ضربان گوش بهم داد،اسمشو برات میفرستم عزیزم

خیلیی ممنون لطف میکنین 💟

🙏🏻🌸