2777
2789

سلام دوستان ... 

تاپیکای من اینجا فقط در مورد خیانتای شوهرم بوده ... تقریبا از همون اولاش که هنوز دوسش داشتمو تاپیک زدم ... اونا رو که میخونم میبینم چقدر سخت گذشته این مدت و نمیفهمیدم ... خیانتاش هم همه چت و عکس و تلفن بوده خیلیییی زیاد و مداوم و با چندیننن نفر متمادی ، هر بار هم قول میداد ک میذاره کنار و نمیذاشت ... 

آخرین بار بهمن سال پیش بود که باز گند زد و دیگه من تحملم تموم شد 

الان حدود پنج ماهه خونه پدرمم ، وکیل گرفتم ، مهریه مو همه شو بخشیدم و رای دادگاهمون هم اومد فقط منتظر مراحل آخرشم ...

میدونم ممکنه خیلی جاها دلم بگیره یا خیلیا میگن چت و تلفن چیزی نبود میموندی پای زندگیت ولی من دیگه بریدم ، هر روز نگران مضطرب ، گریه ... 

چند شبم هست رفیقاش و خانوماشون زنگ میزنن شوهرت خیلی پشیمونه گریه میکنه بهش یه فرصت دیگه بده ، ولی من دیگه نمیتونم 😔😔😔

بعضی وقتا دلهره میگیرم که نکنه پشیمون بشم ، اما باز میبینم نمیتونم ببخشمش 😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم مگه چقدر توان داره ولی اینو بدون کسی که خیانتکار باشه درس نمیشه شاید یه چند وقت یا حتی چنددسال نره ولی مطمن باش بازم میره خیالت داحت ..فراموشش میکنی خیلی زود تازه اگه بچه نداری که چه بهتر من دوتا بچه دارم دارمجدامیشم یعنی خیلی بدتر .

دارم رژیم کتوژنیک میگیرم من میتونم از شرررررراین چربیاااا خلاص بشم .۲۶سالمه مادردوتا ورجکم 😘😘😘😘😘لایک نکنید لطفااااااااحتی شما دوست عزیز 😜😜😜😜😜
ادم مگه چقدر توان داره ولی اینو بدون کسی که خیانتکار باشه درس نمیشه شاید یه چند وقت یا حتی چنددسال ن ...

بچه ها پیش خودتون میمونه یا پیش پدرشون

آب برمیگرده ولی اون ماهی دیگه مرده...!!!
نه بچه ندارم

خب ببین شاید تا حالا قاطعانه برخورد نکرده بودی، با توجه به اینکه بچه نداری و مهریه هم بخشیدی اگررررررر شوهرت پشیمون شده فقط بخاطر خودته، من میگم اگر واقعا پشیمون شده ببخشش ولی مواظب باش فعلا بچه دار نشی

خب ببین شاید تا حالا قاطعانه برخورد نکرده بودی، با توجه به اینکه بچه نداری و مهریه هم بخشیدی اگررررر ...

اصلا نمیتونم اتفاقایی که افتاده رو فراموش کنم ، دیگه دوسش ندارم ، وقتی یادم میفته که چقدر گریه میکردم ، خودمو میزدم و اما اون اصلا دست برنداشت میگم پس همچین ادمی نمیشه بهش تکیه و اعتماد کرد