2777
2789
عنوان

استخدامی بیمه تامین اجتماعی

1258 بازدید | 19 پست

سلام من ۱۹ سالمه میخوام بدونم چجوری میتونم تو ازمون استخدامی بیمه تامین اجتماعی شرکت کنم کسی نیست بهم اطلاع بده؟

خبری از شرایطش ندارم 

اینکه شرایط سنیش چجوره ازمون کی میگیرن 

چیکار باید بکنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک کنم حداقل مدرک لیسانس باشه اونم نه هر رشته ای

من دیپلم تجربی دارم قبلا یکی از اشنایانمون هم با دیپلم تجربی ازمون استخدامی داد الان سرکاره و واقعا وضعش خوبه منم واقعا دوس دارم بدونم چجوری هستش کاش اگه کسی هس اطلاعات کافی داره بگه بهم

من دیپلم تجربی دارم قبلا یکی از اشنایانمون هم با دیپلم تجربی ازمون استخدامی داد الان سرکاره و واقعا ...

قبلا یعنی چند سال پیش؟؟؟ اخه الان دیگه با دیپلم خیلی کم میگیرن...

کانال آی استخدام رو بزن کامل میاره

یاتو اینترنت بزن ای استخدام همه ی ازمون ها رو میاره برات کامل با توضیحات و شرایط و رشته های مورد نیازش

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من دیپلم تجربی دارم قبلا یکی از اشنایانمون هم با دیپلم تجربی ازمون استخدامی داد الان سرکاره و واقعا ...

فعلا که خبری از آزمون نیست ولی ندیدم تا حالا با مدرک دیپلم استخدام کنه..مگر نگهبان یا انباردار مرد

نشد که بشه🙃
قبلا یعنی چند سال پیش؟؟؟ اخه الان دیگه با دیپلم خیلی کم میگیرن... کانال آی استخدام رو بزن کامل میار ...

اره برا خیلی قبله خو اجی اصلا بلد نیستم چ کنم کجا تحقیق کنم توکسیو نمیشناسی راهنماییم کنه که اصلا بدونم باشرایط خودم سنی همه چی اصلا میشه و اینکه کی میخوان دوباره ازمون بگیرن اخه انگار سالپیش گرفتن

اره برا خیلی قبله خو اجی اصلا بلد نیستم چ کنم کجا تحقیق کنم توکسیو نمیشناسی راهنماییم کنه که اصلا بد ...

من نمیدونم عزیزم ...من آزمون استخدامی ها رو فقط ازطریق همون آی استخدام پیگیری میکنم...

ولی با دیپلم الان هیچ ارگانی قبول نمیکنه ،مثلا واسه بیمه حداقل باید تو‌رشته هایی که خودشون اعلام نیاز کردن لیسانس داشته باشی....

شما الان اگه واقعا با دیپلم دنبال کار میگردی میتونی بری مربی مهد بشی اگه علاقه داری

یا دستیار دندانپزشک که یه دوره آموزشی میزارن و کنار دکتر وایمیسی به کار

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من نمیدونم عزیزم ...من آزمون استخدامی ها رو فقط ازطریق همون آی استخدام پیگیری میکنم... ولی با دی ...

اها نه خب خواستم بدونم میشه بااین مدرک تامین اجتماعی ازمون داد یعنی با دیپلم ازمونشم نمیتونم بدم؟پس مدرک چی میخواد دقیقا ؟چون میگی چک میکنم گفتم بپرسم شاید بدونی

اها نه خب خواستم بدونم میشه بااین مدرک تامین اجتماعی ازمون داد یعنی با دیپلم ازمونشم نمیتونم بدم؟پس ...

نه با دیپلم نمیتونی...باید لیسانس داشته باشی تا بتونی آزمونش ثبت نام کنی

عزیزم پارسال

استخدامیش برای دیپلم و فوق دیپلم و حتی لیسانس هم بود

توی گوگل سرچ کن

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا