2777
2789
عنوان

قند لب مرز 😢

422 بازدید | 20 پست

دوستان من قند ناشتام 106 بود و دکترم گف بالاس اگه میخوای باردار شی ، چیکا کنم خیلی ناامید شدم 😢 درضمن ناشتاییم نزدیک 12 ساعت بود و تازه امروز فهمیدم هرچی ناشتایی طولانی باشه قند بالاتر نشون میده ، درسته؟؟

خدایا شکرت💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لب مرزه ولی دیابت نداری که یه ماه قند و شکر حذف کن برنج و نونتو کم کن میاد پایین من با 105 باردارشدم رعایت کردم اومد رو 78

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

اگه توی خانوادت کسی دیابت داره ممکنه بگیری،فقط شیرینی نخور اصلا سخت نیست شیرینی نخوردن

من خودم عاشق شیرینیم ولی خیلی کم کردم 

اخه سن که بالاتر بره دیرتر پایین میاد الان که تو جوونی اینجوری شذیم چون منم مرزم چه برسه بیست سال دیگمون

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
لب مرزه ولی دیابت نداری که یه ماه قند و شکر حذف کن برنج و نونتو کم کن میاد پایین من با 105 باردارشدم ...

ینی تو بارداری رژیم گرفتی؟؟ تو بارداری فک کنم سختتره 😢 ب من گف میتونی باردار شی اما توصیه من اینه اول رژیم بگیر بعد اقدام کن ، یکم امیدوار شدم 🙏🌼

خدایا شکرت💜
اره دکترمم همینو گف ، حالا میخوام شروع کنم رژیمو ، قند سه ماهه 5.5 بود ، البته من کلا خیلی پرخوری می ...

قند و شکر حذف کن ورزش و پیاده روی داشته باش 

برنج و نون رو کم کن بجاش حبوبات و صیفی جات و سبزیجات استفاده کن 

لبنیات کم چرب 

گوشت های کم چرب ب صورت کبابی یا آبپز استفاده کن 

اینارو رعایت کن دو هفته ای میاد پایین

ینی تو بارداری رژیم گرفتی؟؟ تو بارداری فک کنم سختتره 😢 ب من گف میتونی باردار شی اما توصیه من اینه ا ...

نه رژیم سخت نبود فقط قندو شکر کلا حذف کردم برنجمم کمتر کردم

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
اگه توی خانوادت کسی دیابت داره ممکنه بگیری،فقط شیرینی نخور اصلا سخت نیست شیرینی نخوردن من خودم عاشق ...

دقیقا ، نه تو خونوادم همشون قندشون پایینه ، شانس منه بیچارس ، اره رعایت میکنم انشاالله بیاد پایین

خدایا شکرت💜