بچها من الان۲۳سیکلمه و سیکلام ۲۸روزست این ماه اقدام داشتم اونم چندتا حول و حوش تخمک گذاریم ...حالا تا کار میکنم یا وسط باسنم درد میگیره یا دلم تیر میکشه ولی با استراحت خوب میشه سینه دردم یکی دو بار بیشتر نداشتم چند روز پیش حالم خیلی بد بود کمر درد شدید و انگار برق گرفتگی تو عضلات باسنم ایجاد میشد تهوع ندارم ولی گاهی یکدفعه ای بوی اسپری الکل تو اتاق جوری اذیتم میکنه انگار خالی شده باشه رو فرش ...
دعام کنید نی نیم سالم و به موقع به دنیا بیاد خواهرا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودنیا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
ادم وقتی تو اقدامه توهم هم میزنه از بس تلقین میکنه
من ماه سوم اقدامم
ماه اول مطمین بودم ک حاملم😐ویارمم بستنی بود
بعد سر موعد پریود شدم😁😁
💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودنیا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰