2777
2789
عنوان

حاملم؟؟؟

206 بازدید | 27 پست

بچها من الان۲۳سیکلمه و سیکلام ۲۸روزست این ماه اقدام داشتم اونم چندتا حول و حوش تخمک گذاریم ...حالا تا کار میکنم یا وسط باسنم درد میگیره یا دلم تیر میکشه ولی با استراحت خوب میشه سینه دردم یکی دو بار بیشتر نداشتم چند روز پیش حالم خیلی بد بود کمر درد شدید و انگار برق گرفتگی تو عضلات باسنم ایجاد میشد تهوع ندارم ولی گاهی یکدفعه ای بوی اسپری الکل تو اتاق جوری اذیتم میکنه انگار خالی شده باشه رو فرش ...

دعام کنید نی نیم سالم و به موقع به دنیا بیاد خواهرا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دقیقا مث توام بجز گرفتگی عضلات

درد زیر دل دارم

ضعف میکنم

امدوزم از صب بیدار شدم تهوع دارم چن دیقه هس چن دیقه نیس

مجبوریم بمونیم تا روزی ک بشه بی بی زد😪

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

حاملگی و این علائم برای ۳ماهگی ۴ ماهگی 

من الان دوماهمه هیچ علائمی ندارم 

تَوَهُم بارداری نزن فقط باید موعدت بگذره

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
من تعجب میکنم همه میگن همین حرف شما رو پس من چمه 

ادم وقتی تو اقدامه توهم هم میزنه از بس تلقین میکنه

من ماه سوم اقدامم

ماه اول مطمین بودم ک حاملم😐ویارمم بستنی بود

بعد سر موعد پریود شدم😁😁

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
خیلییییی زوووده برا علائم ب خودت تلقین نکن اصلا بهش فک نکن

بخدا تا بهش فکر نمیکنم بیشتر میشه الان داشتم آشپزی میکردم زیر دلم چنان تیر میکشید تا بالا که فقط محبور شدم دراز بکشم اگه حاملگی نبس چیه میترسم

من تعجب میکنم همه میگن همین حرف شما رو پس من چمه 

خب بخاطر هورمونا آدم حساس میشه بدنش

من وقتی فهمیدم باردارم که دو هفته از موعدم گذشته بود فکرشو بکن قبلش بی بی نشون نمیداد

تا اینکه سینه درد وحشتناک گرفتم و سینه هام عین سنگ شده بود بعد بی بی زدم و مثبت بود

شمام صبر کن تا بعد موعدت

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
ادم وقتی تو اقدامه توهم هم میزنه از بس تلقین میکنه من ماه سوم اقدامم ماه اول مطمین بودم ک حاملم😐و ...

خب این دردا اونم وقتی من مشغول کارم اصلا حواسم نیست میاد سراغم 

خب بخاطر هورمونا آدم حساس میشه بدنش من وقتی فهمیدم باردارم که دو هفته از موعدم گذشته بود فکرشو بکن ...

صبر که میکنم ولی میترسم مشکل دیگه ای باشه وگرنه این ماه بارداری برام مهم نیس