سلام .یه فیلمی رو چند سال پیش دیدم اسم و کارگردانش رو یادم نیست تو نت هم سرچ کردم به نتیجه نرسیدم .فقط میدونم بن کینگزلی توش بازی میکنه ..داستانش هم در مورد یه بیمارستان روانیه که کینگزلی نقش رئیس بیمارستان رو داره بعد معلوم میشه رئیس وتمام کارکنان خودشون مریض های روانی بودن و پزشک های بیمارستان رو زندانی کردن و خودشونو به عنوان پزشک و پرستار جا زدن
کسی اسم فیلم رو میدونه؟
بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودنیا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودنیا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
چه ژانری دوست دارید؟ فیلمای مورد علاقه من اینان پرواز بر فراز آشیانه فاخته_ رودخانه مرموز_ بی ...
مرسی عزیزدلم❤❤❤