2777
2789
عنوان

فیلم شناسای حرفه ای بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 49 پست
تیمارستان استون هیرست

مطمئنی عزیزم؟ ممنونم الان سرچ میکنم😃

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
من بیشتر فیلماشو دیدم اما میشه بگی مال چ سالیه یادت نمیاد؟

فقط یادمه قدیمی بود حدود ۸ سال پیش دیدم

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی عزیزم؟ ممنونم الان سرچ میکنم😃

مطمین که نیستم ولی سرچ کن اگ خودش بود ک خداروشکر😁

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
اوه چه فیلم قشنگی اسمش رو یافتی به منم خبر بده    

خیلی قشنگ و جالبه فیلمش 

مطمین که نیستم ولی سرچ کن اگ خودش بود ک خداروشکر😁

فکر کنم خودشه ممنون عزیزم❤

فکر کنم خودشه ممنون عزیزم❤

قربان شما بوس بوس❤❤

فیلم قشنگ چی پیشنهاد میکنی

سریال باشه هم خوبه

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
تیمارستان استون هیرست

فکر کنم همینه مرسی 😄❤

قربان شما بوس بوس❤❤ فیلم قشنگ چی پیشنهاد میکنی سریال باشه هم خوبه

چه ژانری دوست دارید؟ فیلمای مورد علاقه من اینان 

پرواز بر فراز آشیانه فاخته_ رودخانه مرموز_ بیخوابی_ روانی_ سکوت بره ها_ جزیره شاتر_ بچه اشتباهی_فهرست شیندلر

دارودسته نیویورکی ها _جوکر۲۰۱۹

چه ژانری دوست دارید؟ فیلمای مورد علاقه من اینان  پرواز بر فراز آشیانه فاخته_ رودخانه مرموز_ بی ...

مرسی عزیزدلم❤❤❤

بله❤

من الان زدم دانلودش کردم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄