سلام دوستان عزیز وروجک جون اگه بدونی با کفتر کاکل به سر چه کیفی کردم که حد نداره دست گلت درد نکنه بچه ها کسی آهنگ های قدیمی شماعی زاده رو داره؟ خصوصا اونایی که با گوگوش دو تایی خوندن ممنونم
[smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley] مشتی ز خاک برمیدارم... شاید این همان نیمه گمشده من باشد که خدا یادش رفته خلقش کند! [smiley]s/sm82.gif[/smiley][smiley]s/sm82.gif[/smiley]
سلام الهامی بدادم برس فیلتر شکن ندارم نمیتونم برم ویکی صدا....پدر شوهرم آهنگهای معین رو ازم خواسته .....چند تا واسم میذاری.....حیثیتیه.هههههههههههه......وروجکی تو هم همینطور ممنون میشما.
من خدا را در قمقمه آب یافته ام ، در عطر پیچ امین الدوله ، در خلوص برخی کتاب ها و حتی نزد بی دینان . اما تقریباً هیچ گاه وی را نزد آنانی که کارشان سخن گفتن از اوست ، نیافته ام.
ممنون........الهامی ناز خودم.....یه عالمه بوس و اسه خودت وبیشه نورت.......مواظب خودت باش ....اینارو هم بپاک
من خدا را در قمقمه آب یافته ام ، در عطر پیچ امین الدوله ، در خلوص برخی کتاب ها و حتی نزد بی دینان . اما تقریباً هیچ گاه وی را نزد آنانی که کارشان سخن گفتن از اوست ، نیافته ام.