2789
عنوان

*** آهنگدونی ***

| مشاهده متن کامل بحث + 277951 بازدید | 1480 پست
وروجک جونم مرسی بابت آهنگایی که برام گذاشتی ولی تو سیستم من سیو نمیشه فقط با مدیا باز میشه میخونه خودش از تومدیا بلد نیستم چه جوری سیو کنم

میشه یه جور راحتی بذارید من دانلود کنم سیو بشه مرسییییییییییییییییییییییی

آهنگ ماهیا از مهرنوش

تو بی نظیری فرشید امین
نه تو می مانی و نه اندوه...ونه هیچ یک از مردم این آبادی
به حباب نگران لب یک رود قسم ، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ....غصه هم میگذرد ...آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...لحظه ها عریانند ، به تن لحظه خود جامه اندوه نپوشان هرگز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وروجک جون چاره گلمز ابراهیم ارکال و یه اهنگ اروم دیگه داشت میگفت ادمم ادمم سنی ترک ادمم(البته ترکی بلد نیستم)..و عاشقم من دلکشو میشه برام بزاری..ساسی جدیدم میخوام ببخشید زیاد شد
میشه اهنگ "سکینه دای قیزی" لینکشو برام بزارین؟؟
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
اهنگ این عشقه از سامی بیگی رو میخوام اما اینی که گذاشتید رمیکسه من خود اهنگ اصلیشو میخوام بی زحمت
یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!! 
وروجک جون من آهنگ تصویری born to die از لنا دل ری رو می خواستم.میشه لطف کنی
اسْتَغْفِرُاللَّهَ الَّذى لا اِلهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ الرَّحْمنُ الرَّحیمُ بَدیعُ السَّمواتِ وَالاَْرْضِ مِنْ جَمیعِ ظُلْمى وَ جُرْمى وَ اِسْرافى عَلى نَفْسى وَ اَتُوبُ اِلَیْهِ ************ برای ادای قرض سنگین 1002بار خواندن سُبحانَ اللهِ وَ بِحَمدِهِ سُبحانَ اللهِ العَظیمُ