عزیزم تلویزیون شما اسمارته؟اگه اسمارته و گوشی تون سامسونگ اول صفحه بالای گوشی تون رو بکشید پایین گزینه اسمارت ویو انگلیسی نوشته شده رو بزنید بعد صبر کنید تلویزیون و پیدا میکنه بعد بزن روی اون بعدم روی تلویزیون مینویسه میخواین این دستگاه به تلویزیون شما وصل بشه شما هم قبول کنید وصل میشه خیلی راحت
ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
گوشی تون وصل نمیشه حتما تلویزیون شما هوشمندم باشه این گزینه رو نداشته باشه گوشی تون وصل نمیشه عزیزم... گوشی من شیائومیه برای من بالای صفحه گوشی نوشته بازتاباندن به جای اسمارت ویو.. ولی برای شوهرم سامسونگ هست نوشته اسمارت ویو
ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
برای من شیائومیه گوشیم جای اسمارت نوشته بازتاباندن ولی برای شوهرم سامسونگ هست نوشته اسمارت ویو