2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول بلوتوث تلویزیون رو روشن کن بعد دکمه سرج رو بزن گوشی هم فعال کن و بزار روی قابل رویت اگرم هر کدوم ...

بلوتوث تلویزیون رو چطوری باید روشن کرد؟

سفارش داستان کوتاه و سناریوی کلیپ و رمان پذیرفته می شود

تلویزیونتون جدید باشه داره 

برو گوگل پلی برنامه اسمارت ویو رو دانلود کن برای گوشیت بعد وصل میشه

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
نبابا گوشی من قدیمیه😂

فدای سرت انشاالله جدیدش ومیخری ♥️🙏

ياعلي والذی بعثنی بالحق نبیا واصطفانی بالرسالة نجیا ماذکرخبرناهذا فی محفل من محافل أهل الأرض و فيه جمع من شيعتنا ومحبينا وفيهم مهموم الا وفرج الله همه ولامغموم الاوكشف الله غمه و لا طالب حاجة الا وقضی الله حاجته فقال علی اذا والله فزنا وسعدوافی دنیا والاخرة ورب الكعبة
💚💚 عزیزم من هرچی میزنم پیدانمیکنه تی وی رو کلا هیچی رو بالا نمیاره

تیوی منم ال جی گوشیم سامسونگ تو گزینه های منوی الجیscreen sharoبیار امتحان کن .فکر کنم دکمهhome رو بزنی گزینه ها بیاد وscreenshareاونجاست اگه قابلیت اتصال داشته باشه اونو نوشته.بعد با گوشیت سرچ کن ب ا منم بار اول خیلی سخت پیدا کرد