برای رسیدن به آرزو هامون یه صلوات بفرستید. هی تویی که داری امضام رو میخونی امیدوارم انقدر گیر خوشبختی بیوفتی که نتونی ازش نجات پیدا کنی . خدا منتظر موفقیت تو هستش .چقدر زندگی میتواند زیبا باشد و در یک آن میتواند بدترین مکان باشد گاه گله از زاده شدن میکنم گاه از زاده شدنم خوشحالم . مهربان ترین قلب ، قلبی است که سخت ترین درد ها را چشیده است و کمک کننده ترین فرد بیشترین مشکلات را داشته است .
ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمتها رفت، آنحضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مىكشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :) میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....