2777
2789
عنوان

وااای بچهااا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 61 پست
من نگرفتم😑😑😑سر جوونی و معرکه گیری😑😑میگم اثار خاصی رو بدن جا نمیمونه که؟

نه بابا نمیمونه من فقط سینمو خاروندم فقط زخم شد بعد رفت 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه لباساتو دربیار بعد پماد ضدخارش بزن یه چادر بنداز روت اگه گرمه هوا جلو کولربخواب

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
پوست سرم تو ابروهاااام پرهه و میخارهه😭😭

به پوست سرو ابروهات پماد بتامتازون بزن

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
واسه خارش و سوزشش چ کردی کالامین فایده داره اصلن؟بعضیا میگن بی تاثیره

هر وقت که تونستی دوش آب سرد بگیر ولی برای سوزشش و خارشش کالاندولا بزن 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔
ندارم فردا میخرمممم😔

🥺💔

بزن نت ببین چی خوبه برااروم شدن خارشا

مامانم ۵۰ سالشونه هم نگرفتن کاش انقدر با قاطعیت حرف نزنیم

آخه عزیزم این یه چیزیه که اکثر افراد میگیرن هر فرد هم حتما توی یک سنی میگیره 

دختردايى من همزمان آبله باكرونا گرفته بود

دیشب دکتر بودم علائم سردرد و سرگیجه کم اشتهایی داشتم بهش ک گفتم گف صب برو ازمایش خون و کرونا بده ولی با این‌ابله ها چجوری صب برم😭😭😭😭