2777
2789
عنوان

وااای بچهااا😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 61 پست
جلو کولرم یه چادر پیچوندم دور خودم و یه پتوام‌کشیدم دورم لرز دارم

آخی🥺🥺

ان شالله زودی خوب بشی

خیلی سخته منم گرفته بودم قبلا 

همش بی حال بودم  

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون تجویز میشه بخورممم؟؟بهم ازیترومایسین داده دکتر

من دکترم گلم که گفتم بخوری 

آزیترو هم اگه شروع نکردی نخور 

فقط کالامین بزن و هیدروکسی زین که خارشش رو کم کنه و و استامینوفن بدون کديین برای تب بخور 

صبر کن تا دوره بیماری تموم شه  

لباس های گشاد نخی خنک بپوش 

برای خارش بدنت یه جور گِل هست تو عطاری ها خیلی خنکه دقیق اسمش رو نمی دونم ولی به خانواده ات بگو بپرسن داشته باشه بهت میده

گل ختمی هم خوبه میری حموم از این صابون ها نزن خواهر هم تو بچگی گرفت فقط اون گِل خنکش کرد

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
من دکترم گلم که گفتم بخوری  آزیترو هم اگه شروع نکردی نخور  فقط کالامین بزن و هیدروک ...

ازیترومایسینو ک شرو کردم میخورم هر ۱۲ ساعت هیدرکسی زین نداریم وای خیلی اذیتم دارم‌گریه میکنم‌دیگه همه مامانم اینا خابن😭😭😭😭

ازیترومایسینو ک شرو کردم میخورم هر ۱۲ ساعت هیدرکسی زین نداریم وای خیلی اذیتم دارم‌گریه میکنم‌دیگه هم ...

هر ۱۲ ساعت ؟ چه دوزیه آزیترویی که میخوری ؟ 

اگه تو خونه آنتی هیستامین داری بخور

اره  ازیترو ۲۵۰...الان میرم ببینم هست یا نه اما فک نکنم باشه😔

دکترت فک کنم شک کرده کرونا باشه 🤦🏻‍♀️ چون آبله مرغون آنتی بیوتیک لازم نداره البته ازیترو هم دیگه درمان کرونا نیست 

به هرحال فردا حتما بگو هیدروکسی زین هر ۱۲ ساعت  رو بگیرن خارشت رو کم میکنه ( فقط خواب آوره ) و کالامین رو بزن و استامینوفن بخور هر ۶ساعت  

لباس نخی گشاد بپوش ، اتاقت گرم نباشه ، زود به زود دوش بگیر ، خنکیجات بخور 

دکترت فک کنم شک کرده کرونا باشه 🤦🏻‍♀️ چون آبله مرغون آنتی بیوتیک لازم نداره البته ازیترو هم دیگه د ...

چشم خیلی ممنون اره اتفاقا بهمم گفت برو آزمایش بده بنظرتونم صب میتونم برم بهداشت با این وضعیت؟

چشم خیلی ممنون اره اتفاقا بهمم گفت برو آزمایش بده بنظرتونم صب میتونم برم بهداشت با این وضعیت؟

نه عزیزم تب و بیحالی شما به خاطر آبله مرغون بوده باعث شده دکترتون فک کنن کروناس 

خونه بمون تا دوره انتقالشم تموم‌ شه نری اونجا مردم آبله مرغون بگیرن 😁 

تحمل کن زود تموم میشه 🌸🌸

نه عزیزم تب و بیحالی شما به خاطر آبله مرغون بوده باعث شده دکترتون فک کنن کروناس  خونه بمون تا ...

اها خداروشکر پس چشم خیلی ممنون فقط ببخشید یه سوال از کالامین واسه واژنم میشه استفاده کرد؟