2777
2789
عنوان

زد تو گوش پسرم

1210 بازدید | 19 پست

امروز خیر سرمون رفتیم بیرون حال و هوا عوض کنیم . 

پسرم 20 ماهشه .. خیلی پر جنب و جوش و معمولا نمیتونه خیلی بی حرکت بشینه .. رفتیم فست فودی پیتزا بخوریم .. به شوهرم گفتم پیتزا رو بگیر بریم خونه یا تو ماشین بخوریم بچه اذیت میکنه گفت نه حال ندارم همینجا بخوریم .. منم گفتم باشه تا پیتزا رو بیارن پثرمو به زور نشوندیم رو صندلی ولی قبول نمیکرد همش جیغ و گریه میکرد . میخواست راه بره بدوه .. رفت تو قسمت آشپزخونه فست فودی شوهرم دوید رفت اوردش کلا اذیت میکرد و منم هی به شوهرم میگفتم بچس اروم باش اعصابتو خورد نکن بریم تو ماشین گفت نه الان پیتزارو میارن ... اوردن تا بشینیم بخوریم پسرم باز اذیتاش شروع شد هی جیغ میزد گریه میکرد میخواست نوشابرو بریزه .. کلا پیتزا کوفتمون شد یهو شوهرم وسط گریه های پسرم محکم نه ولی زد تو گوشش  .. جلو جمع ..همه نگامون میکردم پسرم جیغ میزد چون ترسید منم بی هیچ حرفی پسرمو ورداشتم و رفتم بیرون‌.. شوهرم غذا رو حساب کرد و غذا رو اورد و تو ماشین نشستیم و گفت بخوریم گفتم نمیخوام و اونم حرکت کرد و تو کل راه پسرم گریه میکرد و شوهرم انگار عصبیه و بچه رو مخشه هی به پسرم میگفت ساکت و اخرش منم گفتم دوست داری منم جلو جمع بزنم تو گوشت؟؟؟  حوصله بچرو نداری نباید تولید مثل میکردی و شوهرمم‌ هی مگفت ساکت شو و اگه جرعت داری بزن منم محکم نه ولی زدم تو گوشش گفتم چطوره ؟؟ حال میده یکی بزنه تو گوشت دوست نداری تو هم نباید بزنی .هیچی نگفت .. رسیدیم خونه به شوهرم گفتم تو برو من میرم بچرو میگردونم پارک چیزی نگفت رفت .. نیم ساعت بعد اومدیم الان جو سنگینه با هم حرف نمیزنیم

بزرگش نکردم قضیه رو جدی رفتار کردم چون قبلا یبار زده بود پسرمو منم بد باهاش برخورد کردم و اونم قول داد و قسم خورد دیگه تکرارش نکنه ... منم بچرو دعوا میکنم ولی نمیزنمش .. کتک زدن خط قرمز منه میخوام یاد بگیره دیگه تکرارش نکنه .. الان چیکار کنم  

رفتارم درست بود ؟؟ اگه دوباره باهام بحث کرد چی بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا جلو بچه پدرشو کوچیک می کنی؟ 

بعدا که خوابید به پدرش تذکر بده 

الان بچه فکر می کنه پدرش دیو دوسره 

بعدشم عزیزم پسرت ان شالله بعد چند سال ازدواج می کنه و می ره، شوهرته که می مونه، سعی کن با زبان نرم هرچی که می خوای ازش بخوای

ما هم از هم دل خور میشیم ولی زبانمون باهم نرم باید باشه 

نمیدونم عزیزم حالتو درک میکنم منم مخالف صددرصد کتک زدن بچم کار درستی نکرده واقعا ولی بنظرم شما تکرار ...

چون گفت جرعت داری بزن منم خواستم جرعتمو نشون بدم

دعات میکنم خدا به همراهت مادر خوبی هستی

شوهر شما احتمال میکنم طبع بدنیشون گرم و خشک و صفرا باشه چون عصبانیت بخاطر طبع صفراست

صفرا بر رو میتونی سفارش اینترنتی بدی از دارو خونه های طب اسلامی

این احتمالیه که من میدم

الهی شکرت  
جیغ بچه خیلی بده منم پسرم جیغ میزنم مغزم داغون میشه گل گاو زبون جدیدا میخورم صبورتر شدم میخوای برا ش ...

منم عصبی میشم بعضی وقتا ولی تاحالا دستمو روش دراز نکردم بهش گفتم عصبی هستی داد بزن .. چرا کتک ؟؟؟