2777
2789
این روزها یه چیزایی تو نت خوندم برام خیلی جالب بود .کسی اطلاعی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای خدای کعبه رستگارم کن..... خدایا............مرا آن ده که آن به .
جهانهایه موازی یعنی چی؟! یعنی جهانهایی که بهم نمیرسن؟؟؟؟ نشنیدم
نفس کشیدن سخته ... تو رو ندیدن سخته .... تو پیچ و تاب عاشقی .... به تو رسیدن سخته .... منو به غمام سپردی ، همه آرزومو بردی ، همه جا اسمتو بردم ، یبار اسممو نبردی ، واسه یه شب زمستون ، همه هیزومو سوزوندی ، واسه یه پنجره کور .... تویه خونمون نموندی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی در یک زمان در یک مکان تعدادی زندگی وجود داره که به علت اختلاف از هم خبر ندارن وبرای هم نامریی هستند .این رو استیفن هاوکینگ (پدر فیزیک دنیا) از نظر فیزیک اثبات کرد . گفتم ببینم کسی دیگه هم چیزی بلده اطلاعاتمون کمی بالا بره
بعضیا معتقدن همزمان با ما که داریم در این جهان زندگی میکنیم،جهانهای دیگه ای هم وجود داره و جالبیش اینه که میگن همه مدن در اون جهانهای موازی هستیم ولی با سرنوشت و اخلاق و رفتار و زندگی دیگه ای.
بله ما تنها نیستیم .در قران بجای رب العالم اومده رب العالمین یعنی خدای جهانیان . جهانهای زیادی وجود دارند که ما گاهی در خواب به انها وارد میشویم
چه جالب
نفس کشیدن سخته ... تو رو ندیدن سخته .... تو پیچ و تاب عاشقی .... به تو رسیدن سخته .... منو به غمام سپردی ، همه آرزومو بردی ، همه جا اسمتو بردم ، یبار اسممو نبردی ، واسه یه شب زمستون ، همه هیزومو سوزوندی ، واسه یه پنجره کور .... تویه خونمون نموندی