2777
2789
عنوان

به بچم میگه به من بگو مامان😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2879 بازدید | 136 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار همین کارو کردم دو روز بعد سر ظهر زنگ زد گفت من تو راهم دارم میام پارسارو ببرم آمادش کن ا ...

نده بچه رو ببرن تنهایی. اگه اینجوری زنگ زد گفت دارم میام بگو پارسا خوابه الان نیاید یا بگو ما لباس پوشیدیم دم دریم داریم میریم خرید بچه باید پیش خودم باشه

باهاشون رابطه تو کم کن. بچه ت دوهوا و دو تربیت میشه.

خیلی رک و صریح بگو بچه ی من یک مادر داره که اونم منم. دنیا آوردمش، شیرش دادم. 

انشالله توام ازدواج میکنی بچه ی خودتو خواهی داشت

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه

ببخشیدا ، ولی دختر عمش خیلی غلط اضافی میکنه ،تو هم اصلاااااا نترس ، پیششون هی قربون صدقه ی پسرت برو هی پسره مامان صداش کن بزار بترکن از حسودی هر وقت هم گفتن به ما رفته بگو واااا توروخدا این جوری نگو پسر من خیلی قشنگه بعدش بخند ک مثلا شوخی بوده اگ هم چیزی گفتن بگو وااا چقدر بی جنبه این ۔کسی خواست بهش غذا بده بگو نه خودم هستم کمک خواستم صدات میکنم،تو خونه خودتم با مهربونی و سیاست به بچت یاد بده از دست کسی دیگ غذا نخوره و کسی رو مامان صدا نکنه۔ یادش بده تو رو با لقب های باحال صدا کنه مثلا بگه مامتن خوشگلم 😉😉

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
پس فکرکنم خواهرمم بدش میاد من دخترشوعادت دادم بهم میگه مامان🤭🤭🤭 @لیلی_مجنون_نینی   🤣🤣 ...

نکن اینکارو خوب😐

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه

من خواهرزادم بهم میگه مامان😍😍😌🤪😂

البته خودش گفت! من اصلا بهش نگفتم که بگه

حتی اسمم هم خودش یاد گرفته

بهم میگه مامانی(مامان), گاگا(خاله), و اسمم

البته همه می‌دونن که من بزرگش کردم فقط شیر بهش ندادم🚶🏼‍♀️😐

🌚