2777
2789
عنوان

به بچم میگه به من بگو مامان😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2879 بازدید | 136 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پارسال داداشم رفت خونه ی پدربزرگم موند ما ربزرگم مغزشو شستشو داد ک دیگه به مامانت نگو مامان به من بگو مامان اون لیاقت مادری نداره😑😨

ایران کشوری سرکوبگر است که درآن آزادی بیان و عقیده نداریم.
چقد حرصم گرفت      

اره واقعا ،منم همینطور

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
عجبا😕 من دیشب خواهرشوهرم زنگ زد بارداریمو تبریک گفت آخرشم گفت من این داداشمو خیلی دوست دارم آرزو دا ...

این دیگه ازون حرفا بودا.

حرف بد که نزده.خیلیم خوب گفته اتفاقا.

درضمن همینجور که بعضی زنا بچشون از همسرسون مهم تره برای بعضی مردام همینجور میشه بمرور.تا مطمئن نشدی حرفی نزن.

چرا شماهه اینجورید؟؟حرفم نمیشه باهاتون زد.

بلا بدور😒😒

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
پس فکرکنم خواهرمم بدش میاد من دخترشوعادت دادم بهم میگه مامان🤭🤭🤭 @لیلی_مجنون_نینی   🤣🤣 ...

نکن اینکارو😕اونهمه زحمت میشه بعدش بچش بقیرو بیشتر دوس داشته باشه😬⁦❤️⁩

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫

اسی انقدر ساده و بی زبونی؟شوهرتو چرا قاطی میکنی؟ اولا خانوادشه و مردا همیشه طرف خانواده خودشونن دوما به نظر مردا این چیرا زیاد مهم نیست و حسادت زنونه ست و اهمیت نمیدن 

دختر خواهرشوهرت اونجوری گفتنی میگفتی وایی عزیزم زشته این حرفو هیج جا نزنیا چون داییت نمیتونه که شوهرت باشه که مامان بچش هم باشی ،داییت مامان بچش و زنش منم توهم هروفت شوهر کردی شوهرت واست بچه میسازه😉

ببخشیدا ، ولی دختر عمش خیلی غلط اضافی میکنه ،تو هم اصلاااااا نترس ، پیششون هی قربون صدقه ی پسرت برو ...

هیچی دیگه جرم میدن ، بچم صدام میکنه مثلا میگه مامان خواهر شوهرم میپره میگه بله😐

هیچی دیگه جرم میدن ، بچم صدام میکنه مثلا میگه مامان خواهر شوهرم میپره میگه بله😐

ای بترکن عقده ایا

آقااا درسته که ما خوشکل نیستیم ولی صورتمونو که میشوریم دیگه زشت ترم نمیشیم. دوتاچشم و مژه ها و یه دماغ و دوتاابرو و لب و دهن دیگه سرجاشه
نکن اینکارو خوب😐

ای جانمممممممم😍

کشیده هم میگه ماااااااامااااااااان😍😍😍😘😘😘🥰🥰🥰

آی بخورم بچمو چقدمن دوسش دارم ای خداااااا😍

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................