2821
2789
عنوان

حالت تهوع

78 بازدید | 7 پست

سلاام دوستان.من یه هفته از اقدامم گذشته.الان ۲ روزه نزدیک ظهر که میشه حس تهوع دارم غذا که میخورم بدترم میشه.انگاریه چیزی سر دلم مونده وبیرون نمیاد ازچی میتونه باشه   

به این زودی که ادم به مرحله اوق زدن نمی رسه حداقل از هفته۶

حالا یه بی بی بزن ولی برای تهوع زوده

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الانم برای بیبی چک زوده...خیلی دارم اذیت میشم نمیدونم چیکارکنم

نه خیلی وقتا میبینی حتی سه روز مونده نشون میده

موعد تخمک گذاریت کی بوده؟؟

اگه دو هفته گذشته بزن

اگرم خیلی اذیتی برو دکتر داخلی ولی بگو ممکنه باردار باشی

یه قرصی هست برای تهوع بارداری اسمش دمیترون۴هست ضرر نداره بخوری حتی اگه باردار باشی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
نه خیلی وقتا میبینی حتی سه روز مونده نشون میده موعد تخمک گذاریت کی بوده؟؟ اگه دو هفته گذشته بزن ا ...

نه فقط یه هفته گذشته.دو سه روز پیش خیلی ترشح داشتم فکر کنم اون موقه تخمک گذاریم بود

نه فقط یه هفته گذشته.دو سه روز پیش خیلی ترشح داشتم فکر کنم اون موقه تخمک گذاریم بود

ببین باید صبر کنی موعدت بگذره من فکر کردم از موعدت گذشته پس محاله حالت تهوع ات مال نی نی باشه احتمالا معده ات بهم خورده یا چیزی خوردی بهت نساخته