2777
2789
عنوان

خرید ویلا در چمستان آهودشت خوبه؟

7661 بازدید | 32 پست

سلام من میخوام به توجه به پولم در جمستان آهودشت ویلا بکیرم اما نمیدونم خوبه بده؟واینکه چطوری بفهمم کلاهبرداری نیست و غیره میشه اگر کسی میدونه بهم بگه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متری چنده؟ نوسازه یا قدیمی؟  شهرکی است یا نه؟تغییر کاربری از کشاورزیه یا نه؟ کنتور برق و آب دار ...

خیلی ممنون که گفتی حتما فردا بهش توجه میکنم

خیلی ممنون که گفتی حتما فردا بهش توجه میکنم

خواهش میکنم تازه این که به جاده یا خیابان اصلی چقدر نزدیکه هم مهم است چون خیلی از خونه های اونجا محلی است و خیلی از سر جاده اصلی دور میشه و شب تردد سخت میشه چون چراغ نداره، اگر شهرکی هم است این که قواره چندم در شهرک است هم مهم است. معمولا قواره های عقبی که تردد سخت تره اول می‌فروشند و جلوها را نگه میدارن آخر میفروشن 

خواهش میکنم تازه این که به جاده یا خیابان اصلی چقدر نزدیکه هم مهم است چون خیلی از خونه های اونجا محل ...

فکر میکنم شهرکی باشه

ضمنا بعضی کوچه ها اونجا یه طرحی دارن به اسم طرح هادی، عقب نشینی دارن ببین داره یا نه؟ 

آها اکی حتما.آخه وقتی نوساز باشه چه عقب نشینی ؟

2790
2778
2791
2779
2792