2777
2789
هزینش چقده

نمیدونم من زنگ زدم چیزی نگرفت ازم فقط وقتی دعا گرفتم ازش پول دادم واسه اون دعا

تو تنها چاره ی منی خدا💛لحظه ی اومدنش که شد همه چیز ایستاد!ساعت از حرکت؛زمین از چرخش و قلبم از کار!💕🤭😍یک عاشق هستم که کلی جنگید تا به عشقش رسید از خواسته تون دست برندارید❤دی ماهی شیطون و مهربونی ام🤭دف نوازم💕واسه بهتر شدن حال روحیم ی صلوات بفرس اگه میشه🌹

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

الکی نگواین‌ شماره قبلا دادی کلاهبرداربود 

من تا حالا به هیچکس ندادم این شماره رو...نکنه شما واقعا میدونید کلاهبرداره؟شاید سر منم‌کلاه گذاشته باشه؟!

تو تنها چاره ی منی خدا💛لحظه ی اومدنش که شد همه چیز ایستاد!ساعت از حرکت؛زمین از چرخش و قلبم از کار!💕🤭😍یک عاشق هستم که کلی جنگید تا به عشقش رسید از خواسته تون دست برندارید❤دی ماهی شیطون و مهربونی ام🤭دف نوازم💕واسه بهتر شدن حال روحیم ی صلوات بفرس اگه میشه🌹
نمیدونم من زنگ زدم چیزی نگرفت ازم فقط وقتی دعا گرفتم ازش پول دادم واسه اون دعا

خدا برات بسازه به خدا دعات میکنم خیلی گرفتارم ممنون به نطرتون چه موقع زنگ بزنم

خیلی خستم
اخه دفعه پیش خودم واست فال گرفتم این حرفا چیه میزنی!

چرا حرف الکی میزنی من‌کی فال گرفتم از تو اخ؟معلومه آشنایی میخوای اذیت کنی

خدا برات بسازه به خدا دعات میکنم خیلی گرفتارم ممنون به نطرتون چه موقع زنگ بزنم

من غروبا بهش زنگ میزدم جواب میداد معمولا..چند بار بزنگی جواب میده 

حرفاش دروغ نیست ؟

فکر نکنم دروغ باشه من خودم چندبار به مشکل خوردم بهش زنگ زدم حتی چندوقت پیش بهم گف چند ماه دیگه عقد میکنید با نامزدت و واقعا هفته ی بعد قراره عقد کنیم

انقد قضاوت نکن مردم رو من خودم مشکل داشتم به همین خانمه زنگ زدم حل شد..اگر هم نمیخواید خب زنگ نزنید ...

سلام گلم من نمیتونم زنگ بزنم پیام جواب نمیده؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
اخه دفعه پیش خودم واست فال گرفتم این حرفا چیه میزنی!

عزیرم شما بلدی فال بگیرید میشه واسه منم یه فال بگیرید امروز تایپیک زدم کسی جواب نداد اگر امکانش هست یه فال برای من بگیر🙏🏽💚