نمیدونم من زنگ زدم چیزی نگرفت ازم فقط وقتی دعا گرفتم ازش پول دادم واسه اون دعا
تو تنها چاره ی منی خدا💛لحظه ی اومدنش که شد همه چیز ایستاد!ساعت از حرکت؛زمین از چرخش و قلبم از کار!💕🤭😍یک عاشق هستم که کلی جنگید تا به عشقش رسید از خواسته تون دست برندارید❤دی ماهی شیطون و مهربونی ام🤭دف نوازم💕واسه بهتر شدن حال روحیم ی صلوات بفرس اگه میشه🌹
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من تا حالا به هیچکس ندادم این شماره رو...نکنه شما واقعا میدونید کلاهبرداره؟شاید سر منمکلاه گذاشته باشه؟!
تو تنها چاره ی منی خدا💛لحظه ی اومدنش که شد همه چیز ایستاد!ساعت از حرکت؛زمین از چرخش و قلبم از کار!💕🤭😍یک عاشق هستم که کلی جنگید تا به عشقش رسید از خواسته تون دست برندارید❤دی ماهی شیطون و مهربونی ام🤭دف نوازم💕واسه بهتر شدن حال روحیم ی صلوات بفرس اگه میشه🌹
اخه دفعه پیش خودم واست فال گرفتم این حرفا چیه میزنی!
چرا حرف الکی میزنی منکی فال گرفتم از تو اخ؟معلومه آشنایی میخوای اذیت کنی
خدا برات بسازه به خدا دعات میکنم خیلی گرفتارم ممنون به نطرتون چه موقع زنگ بزنم
من غروبا بهش زنگ میزدم جواب میداد معمولا..چند بار بزنگی جواب میده
فکر نکنم دروغ باشه من خودم چندبار به مشکل خوردم بهش زنگ زدم حتی چندوقت پیش بهم گف چند ماه دیگه عقد میکنید با نامزدت و واقعا هفته ی بعد قراره عقد کنیم