2777
2789
عنوان

لیزر بیاین

111 بازدید | 17 پست

من الان میخوام میرم لیزر صورت 

ولی به احتمال زیاد مشکل هورمونی دارم 

الان باید برم یوهو آزمایش بدم 

یا میرم اول دکتر آزمایش مینویسه بعد میرم آزمایش میدم 

بعد دارو و قرص و اینا تا چه مدت باید بخورم تا بتونم بعدش برم لیزر 

الان موهای صورتم ضخیم نیست مثل اون جوری که مبگن مشکل هورمونی دارن

اگه برم لیزر ممکنه دوباره در بیاد یا کلا اثر کنه و در نیاد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول برو دکتر تا براتون ازمایش هورمونی بنویسه بعدش اگه مشکلی نداشتین انشالله لیزر رو انجام بدین...........................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

اول برو دکتر بگو ی چکاب کامل برات بنویسه.بگو ک میخوای هورموناام چک بشه.

ولی صورتو بهتره لیزر نکنی.یا جواب نمیده یا صخیمتر میشه 

خیلی کمن کسایی ک لیزر صورت جواب داده براشون 

میگن اگر مشکل هورمونی دلشته باشی احتنالا برگشت خیلی زیاده. و یه نکته دیگه اینکه اگر مشکل هورمونی رو ...

من الان همین میگم به مامانم میگه نه آزمایش نمیبرم باز رفتی یچی تو سایت دیدی و دوستات بهت گفتن میای میری روی مخ من😑

من الان همین میگم به مامانم میگه نه آزمایش نمیبرم باز رفتی یچی تو سایت دیدی و دوستات بهت گفتن میای م ...

خب آخه واقعا پول دور ریختنه . اول باید ریشه مشکل پیدا بشه بعد دنبال رله حل بریم دیگه

گدای در خانه حسینم❤
اول برو دکتر بگو ی چکاب کامل برات بنویسه.بگو ک میخوای هورموناام چک بشه. ولی صورتو بهتره لیزر نکنی.ی ...

واقعا ؟

آخه موهای صورتم خیلی آزارم میده 😢

پس موهای صورتم چیکار کنم 

خیلی پرپشت و رو مخه همش دو روز به دو روز در میاد 

واقعا ؟ آخه موهای صورتم خیلی آزارم میده 😢 پس موهای صورتم چیکار کنم  خیلی پرپشت و رو مخه همش ...

آره

تازه بکی اینجا میگفت برای فامیلشون اولش جواب داده اما الان بعد چند سال موهاش سیخ سیخی درمیاد 

همه همینیم دیگه.موهارو انگار کود میدن.منم هر جور برمیدارم چ بند چ وکس سه روز دیکه میبینم کامل درومدن.

اگر مشکل هورمونی داشته باشی رفعش کنی اوناام کمتر میشن

2790
2778
2791
2779
2792