2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

متاسفانه یک سری از فامیل ها و خانواده ها تایک دختر مجرد سن بالا می بینن شروع میکنن به تیکه انداختن م ...

بله. مامان منم زیاد بهم تیکه میندازه. 

ولی فامیلمون جرات نمیکنن

خب تو هم بخند و جوابشون بده،. بگو به وفتش ازدواج میکنم، عجله ندارم، ازدواج چیزی نیس ک چشم بسته و عجله ای انجام بشه 

بگو من الان شادم زندگیمو دوست دارم 

یکی از جوابایی ک من میدم اینه:حالا اونا ک ازدواج کردن چه گلی به سرشون زدن 😁

خخخخخ حالا بگو شاید یه کیسی هم این وسط پیدا شد😉

خب میخوام‌کارش ثابت باشه ،شغل دولتی میخوام ،اونم نه هر دولتی🙁خونوادش خیلی برام مهمن ،با شخصیت باشه ،اجتماعی باشه خیلی برام مهمه ...قیافه و ظاهرش هم به دلم بشینه ،شعور حرف زدن با خانوما داشته باشه همین چیزا ..😃

قران باز، راه حل شدن مشکلتو از خدا بخواه، ببین چی برات درمیاد ،قبلشم آیة‌الکرسی و حمد و چهار قل و قد ...

استخاره زیاد گرفتم همشم خوب اومده و دعوتم‌کرده به صبر!ولی تحملم تموم شده دیگه چقد ادم صبر داره مگه😔

استخاره زیاد گرفتم همشم خوب اومده و دعوتم‌کرده به صبر!ولی تحملم تموم شده دیگه چقد ادم صبر داره مگه😔

استخاره ن 

قرانو یه صفحشو شانسی باز کن بگو خدایا راه حل مشکل من چیه خودت یه راهی جلوم بزار تا مشکلم حل شه بهم بگو چیکار کنم جوری ک من بفهمم بعد قرانو باز کن میاد برات ک چیکار کنی

فقط خدا و دیگر هیچ ....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز