2777
2789
خب میخوام‌کارش ثابت باشه ،شغل دولتی میخوام ،اونم نه هر دولتی🙁خونوادش خیلی برام مهمن ،با شخصیت باشه ...

اوکی. اگر موردی به نظرم رسید حتما بهت اطلاع میدم عزیزم. 

امیدوارم زود ازدواج کنی و خوشبخت بشی گلم🌹😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه چی که پیشرفت نیس،من تو همه چی پیشرفت کردم ولی ازدواج چی میشه؟

بله برای من بود، خواستگار من خلبان بود، اگر اون تایم ازدواج میکردم الان خونه دار بودم. ولی حالا هم خلبان شدم هم دکتر، انقدرم کیسهای بهتر سرراهم اومده که به اوج آمال اون موقعم میخندم. دستکم اینکه الان میدونم چه مردی رو برای زندگیم میخوام و تلاش میکنم برسم به اون زندگی. 

بله برای من بود، خواستگار من خلبان بود، اگر اون تایم ازدواج میکردم الان خونه دار بودم. ولی حالا هم خ ...

خب منم تو سن پایینتر هدفم فقط درسم و شغلم بود ولی الان به همه ی اون چیزایی که میخواستم رسیدم ،اون موقع اونقدر کله خراب بودم که تو محل کارم یکی از پزشکا ازم خواسگاری کرد ولی گفتم نمیخوام ،چون احساسی بهش نداشتم ولی الان تو این سن فقط دارم به ازدواج فکر میکنم ،حتی اگر پرفسور و نابغه باشی بازم نمیشه به  نیاز ادمی به ازدواج فکر نکنی

خب منم تو سن پایینتر هدفم فقط درسم و شغلم بود ولی الان به همه ی اون چیزایی که میخواستم رسیدم ،اون مو ...

من نمیگم فکر نکن، خودم زیر سرم هست برم سراغ یک نفر😂 اما میگم خیلی خوشحالم که ازدواج نکردم تاالان. چون باعث شد تجربه و درکم بره بالا. شمام صبر داشته باش، اونیکه قراره قسمتش باشه، یجوری توی زندگیت میاد ک خودت باورت نشه در عین حال اگر چیزی قسمتت نباشه که توی یک برهه زمان اتفاق بیفته برات، خودتو ب آب و آتیشم بزنی، درست نمیشه گلم. من مطمینم پاداش صبرتو میگیری فقط تلاش کن خودت رو توی محیطهای خوب پرزنت کنی که انشالا یک آدم عالی قسمتت بشه❤️❤️

من نمیگم فکر نکن، خودم زیر سرم هست برم سراغ یک نفر😂 اما میگم خیلی خوشحالم که ازدواج نکردم تاالان. چ ...

ممنون عزیزم ،توی یه محیط خوب کار میکنم ولی کیسش نیس😄😄😄😄😄

🤪🤪🤪🤪🤪

ببین، من کت و شلوار میپوشم، پاشنه بلند، ناخنام همیشه لاک داره مقنعه های اداری نوار رنگی میپوشم. اینا خیلی اثر داره توی توچشم اومدنت چون کاملا متفاوت میشه با خانمهای دیگه 

ببین، من کت و شلوار میپوشم، پاشنه بلند، ناخنام همیشه لاک داره مقنعه های اداری نوار رنگی میپوشم. اینا ...

خب اخه من رادیولوژی بیمارستان کار میکنم نمیتونم مانتو شلوار اداری بپوشم ..لاک هم بهمون گیر میدن 😬بعد چون خیلی راه میریم نمیتونم کفش پاشنه بلند بپوشم همیشه اسپرت میپوشم🤧

خب اخه من رادیولوژی بیمارستان کار میکنم نمیتونم مانتو شلوار اداری بپوشم ..لاک هم بهمون گیر میدن 😬بع ...

😂😂😂آخی عزیزدلم اونجام ک ماسک میزنی مراجع هم نمیبینه روی نازتو. کاش این کروناهه بره😑

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز