2777
2789
وا، ناراحتی نداره که. دیدت عوض کن. مهم اینه ک ازدواج خوب داشته باشی  نه اینکه تو یه سن خاص ازد ...

عزیزم مشکل همینه که من میگم یا ازدواج با ادم حسابی یا هیچی ،وگرنه اگر خواسته بودم ازدواج کنم با هر کیسی الان بچم مدرسه میرف😄😄

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا، ناراحتی نداره که. دیدت عوض کن. مهم اینه ک ازدواج خوب داشته باشی  نه اینکه تو یه سن خاص ازد ...

متاسفانه یک سری از فامیل ها و خانواده ها تایک دختر مجرد سن بالا می بینن شروع میکنن به تیکه انداختن مثل خاله ی من من ۲۴سالمه ولی خیلی بهم تیکه میندازه بعد میگه بهت تیکه میندازم تا ناراحت بشی زود عروسی کنی

❤️

چه دلنشین و زیباست چهرت😍💕

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز