2777
2789

اگه کرمانشاه هستی بگو بهت ادرس بدم کارش عالیه

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

دکتر پروانه مشتاق خیلی دکتر خوبیه اگه تونستی پیداش کن برو پیشش خیلی کارش عالیه

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه کرمانشاه هستی بگو بهت ادرس بدم کارش عالیه

سلام همشهری🌹

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
سلام همشهری🌹

سلام عزیزم خوبی؟

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     
سلام قربونت

خدانکنه ❤

من اندومتریوز و‌چسبندگی های شدید دارم

دوبار ایوی اف شدم توسط دکتر پاکروش که اصلا درست حسابی وقت نمیزاره و هردفعه یه توجیه مسخره داره

البته اسپرم همسرم هم ضعیفه و واریکسول۲داره که چندنفر دکتر اورولوژیست گفته بودن عمل باید بشه

اما پاکروش با دارو تا حدی که بشه ای ویاف کرد درمانش کرد

برای منم قرارنبود انتقال بده فقط قراربود جنین فریز کنه. محض احتیاط و عملم کنه بابت چسبندگی های شدیدم

چون احتمالمیداد بعد عمل به تخمکام اسیب برسه ای وی اف کرد که جنین داشته باشم 

ولی یهو دوروز مونده به تخمک کشی نظرش عوض سد و انتقال داد و وقتی دفعه اول نگرفت دوباره داروداد و اندومتریوزمو کنترل کردو انتقال داد جنینای باقی موندرو که متاسفانه باز ناموفق بود

حالا دیگه دلم نمیخواد درمانمو با ایشون ادامه بدم و خسته شدم

اگه دکتر بهترازیشون که دقت زیادی داشته باشه و کامل توضیح بده چی به چیه میشناسین راهنمایین کنین

من تهران هستم

منم کرمانشاهم

براتون بفرستم ادرسشو؟؟

ممنون میشم

باشه چشم

تهران هستن؟ممنون

آره فکر کنم اومده تهران تو گوگل سرچ کن آدرسشو پیدا میکنی