2777
2789
عنوان

آرامش گرفتن از جنس مخالف🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 55 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقااااااااا مثل توممممممممم و هزار تا مشاور زن نتونستن حالمو خوب کنن اخرش یه مشاور مرد حالمو ...

جرررر رفتممم😂😂😂

بقول فاضل نظری:نه تنها صبرم کفاف این همه غم را نمی‌دهد بلکه عمرمم کفاف این همه صبر را نمی‌دهد.☺💔
منم دقیقااااااااا مثل توممممممممم و هزار تا مشاور زن نتونستن حالمو خوب کنن اخرش یه مشاور مرد حالمو ...

خدا از دستت😂😂😂😂😂😂😂😌😌😌

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

اخی!

نه به خاطر خودش بخاطر این انرژی که بهت منتقل کرده برو پیشش تا حالت بهتر بشه

ولی یادبگیر از همین سن که وابسته ومحتاج محبت دیگران نشی.

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

نه من فقط یه بار این دکتره دستمو گرف عزیزم  و چون پدرم بهم اهمیت نمیده اینجوری شدم

خودتو توجیح نکن ولی.منم بهم محبت نکرده پدرم.ینی کلا نبود.

ولی من یجوری محبت گریز شدم.الان هرکی بهم ابراز علاقه میکنه نمیتونم قبولش کنم انگار با یه ادم غیر عادی روبه روام...

سنت کمه خودت خودتو حمایت وترمیم کن تا وابسته نشی

🇯🇴الهی و ربی من لی غیرک🔆❤️

منظور از کمبود محبت رو نمیفهمم ینی مثلن چکار میکنن؟

ببین عزیزم مثلا بابام اصلا به من اهمیت نمیده 

مادرم اصلا حوصلمو نداره 

دوس دارم باهاشون حرف بزنم یا بهم محبت کنن ولی اونا اصلا محلم نمیدن

خب ازدواج کن

خو ازدواج کرده محبت میبینه ب جاش خیانت میبینه الان مردا هرزه ان والله مجردیش صد شرافتمندانه هست ب ازدواج 

چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی
نه قربونت برم صحنه نیس 😅 من چون پدرم اصلا بهم اهمیت نمیده اینجوری شدم

ای بابا ببین من 17 سالمه پدرم فوت کرده و محبت نمیکنن خانواده ولی خب هرچی باشه با این چیزا هیچ وقت دوست ندارم بهونه حتی اگه درستم باشه دست خودم بدم

ببین در عوضش خدا هر روز و شب دستمو میگیره تو دستاش و یه حرفاییییی قشنگ میزنه که برات نگم کل جهان هم محبتشون به اندازه سر سوزنش نیست عشقمه😌❤

بعد امام حسین دستشو میکشه رو سرم و حرفای قشنگ میزنه😌❤❤❤نگم برات که من چطور دارم محبت میبینم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

من فعلا کاری ب دکتر ندارم ک دستش گرفته ک اونم اشتباه هست

اما دخترا اونم تو سن کم خیلی زود باورن و زود احساساتی میشن و زود عاشق و زود ترک کردن

تا یکی ی کم محبت میکنه به سمتش میرن 

ولی امان از بعضی مردان خیلی زود مسائل اونجوری بیان میکنند