2777
2789
عنوان

آرامش گرفتن از جنس مخالف🙂💔

986 بازدید | 55 پست

خانوما من یه دختریم که خانوادم اصلا بهم محبت نمیکنن

خیلی کمبود محبت دارم و حتی عصبی شدم و خیلی استرسی شدم همش دستام میلرزن 

اونروز رفته بودم پیش یه پزشک خیلیییی جوون دستمو گرفت و فشار داد و باهام حرفای قشنگ زد 

خیلی خیلی حالم خوب شد 🙂 و انگار تمام استرس و حس های بد ازم رفتن 

این اخلاق خانوادم باعث شده که از محبت جنس مخالف آرامش بگیرم 💔

خودت ب خودت محبت کن همیشه ک نباید ی جنس نر باشع

خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دقیقااااااااا مثل توممممممممم

و هزار تا مشاور زن نتونستن حالمو خوب کنن اخرش یه مشاور مرد حالمو خوب کرد

ولی تهش رید😑از من خوشش اومد و ابراز علاقع کرد با اینکه من بهش اعتماد کرده بودم🙄

🖤Baby devil is here

من فکر میکردم این صحنه ها فقط تو رمانا هست که 😒

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩