2777
2789
عنوان

گریه مرد ؟؟؟؟😕🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا امام حسین یا خدا وای حالم بد شدخدا صبرتون بده میدونم برادرزاده خواهرزاده مثل بچه خود ادامه حق دار ...

ممنونم..ولی هیچ وقت صبر نمیگیرم...13سالش بود...با هم قرار بود بریم مهمونی سرعتم زیاد بود تصادف شدیدی کردم...دستم بشکنه...کاشکی من میمردم به جای اون طفل معصوم..یک ساله شب و روز ندارم

🚨آقا هستم..سامان مهرزادی🚨دلتنگتم آرشام جانم😢😢😢😢😢😢

هیچی اندازه گریه مرد مخصوصا کسی که دوسش دارم اذیتم نمیکنه.... یه حس قدرت داره کنارم ولی وقتی گریه میکنه ازش متنفر میشم تو یه لحظه حس حمایت و همه ی اون حس خوبی که دارم رو از دست میدم و خیلی ضعیف میبینمش 😑🙄

🖤Baby devil is here
مرد باید در کنار با احساس بودن تکیه گاه باشه 

وقتی بحث تکیه گاه بودن مطمئن باشید همسر اگر طرف مقابل دوست داشته باشه تکیه گاهش هست فقط نباید مرد تکیه گاه باشه همسر من همیشه مسائل زندگیشو با من اول از همه در میون میزاره چون میدونه همیشه پشتشم منم این حسو نسبت به ایشون دارم بحث احساس چیز دیگه ای هست که طرف خشک نیست نسبت به ادم بی احساس و بی تفاوت نیست خودش خیلی مهم.بعد شما اولین دعواتون شوهرتم به اشتباهش پی برده نه که به قول دوستان ادامه دار بشه دیگه گریه نمی کنه فقط سکوت می کنه که اون موقع پایان رابطه

هیچی اندازه گریه مرد مخصوصا کسی که دوسش دارم اذیتم نمیکنه.... یه حس قدرت داره کنارم ولی وقتی گریه می ...

چرا فکر نمی کنید نسبت به شما این جوری ربطی به ضعف نداره ایا با همه گریه می کنه؟

ممنونم..ولی هیچ وقت صبر نمیگیرم...13سالش بود...با هم قرار بود بریم مهمونی سرعتم زیاد بود تصادف شدیدی ...

یا خدا ای وای    اون که جاش خوبه به حق این وقت ساعت از خدا می‌خوام به شما صبر بده آروم بگیرید خیلی زجراوره میدونم

وقتی بحث تکیه گاه بودن مطمئن باشید همسر اگر طرف مقابل دوست داشته باشه تکیه گاهش هست فقط نباید مرد تک ...

چیکار میشه کرد که مرد بفهمه همسرش پشتشه و بتونه به قول شما همه چیو اول از همه با همسرش درمیون بذاره

چرا فکر نمی کنید نسبت به شما این جوری ربطی به ضعف نداره ایا با همه گریه می کنه؟

نه ولی اینکه همش اشکش درمیاد اذیتم میکنه

من خودم خیلی خیلی سخت گریه میکنم و گریه دیگران هم اذیتم میکنه مخصوصا مرد ها 😑خیلی قوی میدونمشون و الگومن یه جورایی ولی وقتی میدیدم نامزدم چقد راحت گریه میکنه سر هر مسئله ای البته میدونم زیادم اذیتش میکردم ازش بدم میومد و دست خودم نبود

🖤Baby devil is here
یا خدا ای وای    اون که جاش خوبه به حق این وقت ساعت از خدا می‌خوام به شما صبر بده آروم بگی ...

واقعا دوس دارم صبر بگیرم یک ساله عذاب میکشم..واقعا داغون شدم با رفتنش

🚨آقا هستم..سامان مهرزادی🚨دلتنگتم آرشام جانم😢😢😢😢😢😢
چیکار میشه کرد که مرد بفهمه همسرش پشتشه و بتونه به قول شما همه چیو اول از همه با همسرش درمیون بذاره

عشقتون بهم ثابت کنید قدر توان طرف خواسته داشته باشید حتی اگر کاری کرد باب میل شما نبود از اول بحث نکید بهش زمان بدید تو دقایق خوب و خوشتون بگید از این رفتار خوشم نیومد میدونم خودتم متوجه شدی همش از همسرتون تعریف کنید به خدا زندگیا سخت شد طرف مشکلشو بیان می کنه بعضی از خانوما به جای که پشتشون باشن بد تر دنبال شر و دعوا هستن اگر باهاش به جای یه زن یه دوست باشید این مسائل پیش نمیاد

نه ولی اینکه همش اشکش درمیاد اذیتم میکنه من خودم خیلی خیلی سخت گریه میکنم و گریه دیگران هم اذیتم می ...

گریه نشونه خوب همسر من مدام نه ولی واقعا خیلی جاها برام گریه کرد که اگر نبود ما کنار هم نبودیم من به جای که احساس ضعف ببینم توی گریه هاش احساس عشق زیاد دیدم اینو احساس کردم بودن و نبودنم براش فرق می کنه

گریه نشونه خوب همسر من مدام نه ولی واقعا خیلی جاها برام گریه کرد که اگر نبود ما کنار هم نبودیم من به ...

پایدار باشید عزیزم❤️

ولی ما به خاطر اشتباهای گذشته من خیلی مشکل داریم متاسفانه... فعلا هم جدا شدیم 

🖤Baby devil is here
عشقتون بهم ثابت کنید قدر توان طرف خواسته داشته باشید حتی اگر کاری کرد باب میل شما نبود از اول بحث نک ...

من خیلی دوست دارم باهاش رفیق باشم ولی بعضی شرایط مانع هستش و باید خیلی روی همسرم و خودم کار کنم ..با اینکه دیگه بچه نیست ولی بله فرمانگوی مادرشه و این اذیتم می‌کنه 🥺 و شاید این گریه کردن دلیلش این باشه که بین منی که دوسش داره و کسی که مادرش هست و دخالت بیجا می‌کنه مونده و نمیدونه چیکار کنه 🙁