2777
2789
عنوان

گریه مرد ؟؟؟؟😕🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 100 پست
عزیزم داشتن یه مرد با احساس روح آدم رو پیر نمیکنه  ایشون با احساسن و شمارو دوست دارن دلیل گریش ...

برام سواله من خودم مرد با احساس دوس دارم ولی یه سری خانوما تفکرشون اینه که مرد باید سخت باشه بشه بهش تکیه کرد و ...

💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK
اشک تمساح بیشتر مردا دارن گلم 

خخخ

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جای که تو نامزدی سر خانواده ها دعوا کنید.همدیگر و دوست داشته باشید و حرمت بینتون سر مسائل ازبین ن ...

بله عزیزم حرفتون درسته‌‌‌‌...ما الان ده ماه بیشتره عقد کردیم و اصلا دعوا نداشتیم تا اینکه این یکی دو هفته میشه مادر ایشون به خانواده ما سر چیز الکی توهین کرد و پسرشم به حرف اون هست ولی الان دیدم که پشیمونه همسرم و تقصیر کار مادرش وگرنه ما دعوای دیگه ای نداریم

برام سواله من خودم مرد با احساس دوس دارم ولی یه سری خانوما تفکرشون اینه که مرد باید سخت باشه بشه بهش ...

آخه میدونی عزیزم یه جاهایی اینکه مرد ابهت باید داشته باشه خب مهمه ماها احتیاج داریم به امنیت وجود مرد و محکم بودنش چون خانوما ظریف ترن و حساس تر

اما حقیقتا خیلی جاها هم. نیازه یه مرد احساسش رو نشون بده و با احساس رفتار کنه 

خیلی از موقع ها همینطور ک میخوایم مردمون سخت باشه دلمون میخواد آروم و با احساس هم باشه

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست😍برای حاجتام لطفا یه دونه صلوات بفرستید🌼
ببخشید اگه ناراحت نمیشید آرشام کیه ؟چی شده

آرشام عزیزترین کسم بود برادرزاده م بود متاسفانه پارسال تو ماشین من فوت کرد

🚨آقا هستم..سامان مهرزادی🚨دلتنگتم آرشام جانم😢😢😢😢😢😢
بله عزیزم حرفتون درسته‌‌‌‌...ما الان ده ماه بیشتره عقد کردیم و اصلا دعوا نداشتیم تا اینکه این یکی دو ...

خیلی هم عالی پس از عشق زیاد داره گریه می کنه من خودم ۱۰ سال ازدواج کردم هم خندشو دیدم هم گریه بهتر نزارید عادت بشه چون اقایون غرور دارن خانواده ها حرف زیاد میزنن بزارید سر جهالت طرف.عشقتون جاویدان😍

آرشام عزیزترین کسم بود برادرزاده م بود متاسفانه پارسال تو ماشین من فوت کرد

یا امام حسین یا خدا وای حالم بد شدخدا صبرتون بده میدونم برادرزاده خواهرزاده مثل بچه خود ادامه حق دارید دل شکسته باشید تصادف؟