چند روزی بود با نامزدم (عقد کرده) سر قضیه ای که مادرشم توش دخالت داشت(تو تاپیک قبلی گفتم) باهاش سر سنگین بودم. امشب میگفت که نمیخواد ناراحت ببینه منو و فلان میخواست از دلم دربیاره و میگفت دوسم داره و فلان منم به شوخی برگشتم گفتم دوست داشتنی رو دوست میدارن دیگه😌 یهو دیدم نامزدم اشکاشو پاک میکنه 😐یعنی من هنگ کردم...به نظرتون چرا یهو گریش گرفته ؟؟نصفه شبی ذهنمو مشغول کرده😐🙄
بچه ها ولی به قرآن من هشت ساله ازدواج کروم شوهرم تعریف نباشه اینقدر گوگولیو مهربونه و لطیفه به خدا ولی خدا شاهده آرزو دارم یه بار ببینم اشکشو ندیدم یعنی اصلا مغرورو خشن نیست ولی موقعیت سختم داشتیم ولی این بشر خیلی خود کنترلی داره چی کار کنم به نظرتون
به جای که تو نامزدی سر خانواده ها دعوا کنید.همدیگر و دوست داشته باشید و حرمت بینتون سر مسائل ازبین نبرید اگر برای شما اشک میریزه از دو ست داشتن نه که مهم نبودی می گرفت می خوابید. همسرتون با کس دیگه مقایسه نکنید همان طور که همه زن ها مثل هم نیستن همه مردها هم مثل هم نیستن.بعد ها فقط پشیمونی براتون میمونه و از سر عادت به دعوا دیگه گریه هم نمی کنه.قدرشو بدون
دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊