2777
2789
عنوان

❤دوستداران امام زمان(ع)❤

| مشاهده متن کامل بحث + 2214 بازدید | 281 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزان امروز۱۰ مرتبه این دعای شریف رو خوندم

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری سلام الله علیه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

هر روز میخونم گاهی بعد هر نماز میخونم...اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها و آل وصلم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

از ماه رمضون به این طرف خیلی دارم سعی میکنم که گناه نکنم و بیشتر رو اخلاقم کار کنم...خدا کنه بتونیم یاور آقا باشیم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
سلام عزیزان امروز۱۰ مرتبه این دعای شریف رو خوندم اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبر ...

سلام عزیز دلم قبول باشه انشالله ❤❤❤

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام عزیز دلم قبول باشه انشالله ❤❤❤

ممنون گلم همچنین🌹🌹❤❤❤❤

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

سلام عزیز دل امروز ۳بار این دعای شریفه رو خوندم قبول باشه از همه

من هر روز صبح توی گروهایی که دارم الهم_عجل_لولیک_الفرج# رو میذارم و دعای فرج رو میخونم  انش ...

قیول یاشه عزیز دلم ❤خدا حفظ کنه شما رو 

عاقبت بخیر بشید 🤗🤗🤗

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام عزیز دل امروز ۳بار این دعای شریفه رو خوندم قبول باشه از همه

سلام دوست عزیزم 😍😍😍قبول باشه انشالله😘 خیر ببینید 😇😇

اسی هر روز تگم کنی یادم نره 🙏😟

عزیز سلام ، میخونیندعا رو ؟ 😘😘😘

عزیز سلام ، میخونیندعا رو ؟ 😘😘😘

سلام عزیزم بله تا جایی که یادمه 😊

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

سلام عزیزم دیشب نشد که اعلام کنم دیروز ۳بار خوندم این دعای زیبا رو