2777
2789
عنوان

قانون جذب

159 بازدید | 26 پست

بچه های قانون جذبی بیایید بگید از چه دوره یا کتابهایی استفاده کردین ؟؟ 

کدوما نتیجه بخش بودن ؟؟ 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط شکر گزاری ،عااااالیه ،به چشم دیدم معجزاتشو 

وقتی از زمین و زمان میباره چجوری شکرگذاری کنم 🥺🥺

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

والا عزیزم با این اوضاع مملکت هم از نظر اقتصادی هم همه چی دیگه

برای همه مشکل میباره من بی مشکل ندیدم تو این چند وقت

شکرگزاری برای حال خوبه خودمونه البته موافقم که بعضی وقت ها سخته اما هرچقدر که تونستی شکر کن

خدایا هوام رو داشته باش😍😘

کانال تلگرامی چیزی نمیشناسین که اینارو کامل توضیح بده 

اولین کاری که میکنید بعد از بیداری سپاسگزاری باشه 

ترجیحا توی دفتر مخصوص بنویسید 

بابت کوچک ترین چیزها سپاسگزاری کنید  مثلا خدایا شکرت که امروز هم فرصت تجربه زندگی را دارم( خیلیا امروز رو تجربه نکردن !) 

خدایا شکرت که میتوانم به راحتی نفس بکشم ، میتوانم زیبایی هایت را ببینم ، به طبیعت زیبا گوش بسپارم ، میتوانم راه بروم ، میتوانم بخندم ، میتوانم از برکاتت استفاده کنم و ....

شاید یک نعمت از نظرتون کوچک باشه اما خیلی از افراد در حسرت همون هستن ! نمیگم دلسوزی کنید میگم کوچک ترین ها هم ارزشمند هستن و نبود آنها براتون ایجاد مشکل میکنه 

هرچقدر نعماتو بشمارید تموم نمیشن ...

شیوه نگرشتون را به اتفاقات و پدیده ها عوض کنید

مشکلات ظاهری زندگی یک پله هستن برای شما تا یک قدم به خودت واقعیتون و خداوند نزدیک تر بشید .

بخدا قسم انقددد مشکلات دارم ینی تعریف کنم دهنت وا میمونه هنگ میکنی ،ولی خدایی شکرگزاری خیلی تاثیر گزاشته برام ،مخصوصا مالی و زیبایی ،وقتی رابطم با کسی بده حتی مقصر منم با شکرگزاری،اون میاد منت کشی و آشتی 😅

فایل صوتی معجزه شکرگزاریو دانلود کن هرروز ی قسمتشو گوش کن،حال دلت روحیت عصن بخدا از این رو ب اون رو میشی

هسدم ولی خسدم فخد تماشاچیم🥱
اولین کاری که میکنید بعد از بیداری سپاسگزاری باشه  ترجیحا توی دفتر مخصوص بنویسید  بابت ک ...

ممنون که اینقدر خوب توضیح دادی 

اره راست میگی اینقدر حواسم رفته به بدبختیا که خوشیا و نعمتازو کامل فراموش کردم 😞😞

بخدا قسم انقددد مشکلات دارم ینی تعریف کنم دهنت وا میمونه هنگ میکنی ،ولی خدایی شکرگزاری خیلی تاثیر گز ...

خوب وقتی از خدا شاکی هستی چجوری شکرش میکنی 

من همش باهاش در حال دعوا کردنم 😂😂😂

ممنون که اینقدر خوب توضیح دادی  اره راست میگی اینقدر حواسم رفته به بدبختیا که خوشیا و نعمتازو ...

میتونید از همین لحظه خدارو در آغوشتون بگیرید 😍

همراهی شما و خدا همیشگیه ، ولی ما گاهی حضورشو حس نمیکنیم 

خوب وقتی از خدا شاکی هستی چجوری شکرش میکنی  من همش باهاش در حال دعوا کردنم 😂😂😂

خب اینهمه مدت دعوا کردی دیدی زور و دعوا و کتک کاری نتیجه نداد

یه بار فقط ی بار از در آشتی و محبت و سپاسگزاری وارد شو ،ببین چ کارا برات نمیکنه 

بزا ی مثال بزنم برات ،مصلا تو یه لیوان آب از کسی میخای با لحن بد و دعوا و خیلی شاکی و طلبکارانه ت

ازش بخای دایورتت میکنه و تحویلت نمیگیره یه چپ چپم ج

حوالت میکنه اینجوری😒

ولی با محبت لحن خوب و پیشاپیش سپاسگزاری کردن ازش بخاطر لطفی که در حقت کرده و میکنه و خواهد کرد باعث میشه با لبخند برات حتی آبمیوه بیاره 😅

خب اینهمه مدت دعوا کردی دیدی زور و دعوا و کتک کاری نتیجه نداد یه بار فقط ی بار از در آشتی و محبت و ...

اره واقعا 

خودمم میدونم هرچی داد و دعوا میکنم اوضاع بدتر میشه 🥺🥺 

منکه با کوله باری از مشکل نتیجه گرفتم ،البته که مشکل اصلیم هنوز حل نشده ولی گره هایی که سرراهم بود باز شده ،شغل خوب ،هیکل و اندام خوب ،صورت زیبا و حتی باور کن محبوبیت ،پول و ثروت ،برکت ،آسون شدن مشکلات ،صبر و تحمل ،حال روحیم مخصوصا، خیلیییی خوب شده ،من خیلی دپ و افسرده بودم بخاطر مشکلاتم،ولی خداروشکر الان عالیم و پرانرژی،مشکل اصلیمم میدونم خیلی زود حل میشه😍