2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 26 پست
مثلا باکسي مشکل داريد چجوري شکرگذاري ميکنيد که اون پاپيش ميذاره؟😐

من میگم خدایا شکرت ازت سپاسگزارم که رابطه خیلی خوبی با فلانی دارم ،و فلانی عاشقانه دوستم داره و تحمل دوری از منو نداره🙄😅

به ساعت نمیکشه میاد آشتی

هسدم ولی خسدم فخد تماشاچیم🥱
منکه با کوله باری از مشکل نتیجه گرفتم ،البته که مشکل اصلیم هنوز حل نشده ولی گره هایی که سرراهم بود ب ...

خیلی عالی 😍😍😍 خدا کنه منم بتونم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی عالی 😍😍😍 خدا کنه منم بتونم 

میتونی اون فایل صوتی حتما بگوش ،هرروز صب ک بیدار میشی ا خواب اول شکرگزاری هاتو بنویس ،من دفترم رو پاتختیم بود بخدا یه چشمه مینویسم تند تند بعد میرم سرکار،بالای صفحه بنویس معجزه شکرگزاری روز اول و...

هسدم ولی خسدم فخد تماشاچیم🥱
اگه نتیجه گرفتی و حال دلتم خوب شد که ان شاءالله میشه، منم دعا کن اسمم الهام😘 

حتما عزیزم 

ممنون از راهنماییت 😍😍🥰🥰

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

قانون جذب از چه قرنی باب شده توی جهان نمیدونید؟

(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...
قانون جذب از چه قرنی باب شده توی جهان نمیدونید؟

نه نمیدونم 

نه نمیدونم 

حدود با ارفاق یک قرن

و میدونید قانون جذب رو 1400 سال پیش پیامبر گفتن

کائنات رو پیامبر گفتن

کارما رو پیامبر گفتن

(((کاربر مرد هستم))) _ یه خواهش عاجزانه اونم اینکه اگرناراحتی ای ازم دارید حلال کنید و ببخشید چون حقیقتن من یکی از اون دنیا و وادی حق الناس میترسم اگرم حلال نمیکنید بگید تا باهم مذاکراتی کنیم ولی فقط بگید که ناراحتید ... سوالی داشتید درباره دین و سیاست و اقتصاد در حد وسعم جواب میدم بشرط بقای کاربری...
منم قبلن ازش استفاده کردم عالیه چند روز پیش دفتر۱۰ سال قبلم رو پیدا کردم دیدم تمتم چیزهایی که نوشته ...

وای چه خوب 😍😍😍من زیاد نتیجه ندیدم شاید هم اصولشو نمیدونم و درست عمل نمیکنم