2777
2789
عنوان

نذر

76 بازدید | 12 پست

دوستان من براي يه كاري كه قبول بشم نذر كردم الان امروز از طرفي بهم گفتن كه تاييد شدم ولي قراره كه بهم زنگ بزنن الان من ميتونم نذرمو ادا كنم ؟؟ 

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نذرت رو میشه به منم بگی؟ تا برا قلب مادرم انجام بدم؟ 

ایت الکرسی میخونم برا مادرتون انشالله شفا پیدا کنن و اتشالله همیشه مادرا سلامت باشن مادر شمام بین اونا

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
فقط گفتن كه تاييد شدي ولي بهت زنگ ميزنيم الان ادا كنم؟

تایید شدی یعنی استخدام میشی دیگ حتما اره ؟

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊
ایت الکرسی میخونم برا مادرتون انشالله شفا پیدا کنن و اتشالله همیشه مادرا سلامت باشن مادر شمام بین او ...

خیلی ممنونم😔خیر ببینین

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست😍برای حاجتام لطفا یه دونه صلوات بفرستید🌼
عزيزم ندر نمك بكن خيلي زود جواب ميگيري ايشالا كه مادرت سلامت باشن عزيز دلم

نمک برای کی و چجوری و چقد میشه بگی؟ 

ممنونم😔دعاش کنین

نمک برای کی و چجوری و چقد میشه بگی؟  ممنونم😔دعاش کنین

نذر كن يه بسته نمك مثلا از اين بسته هايي كه ٢٠ تا بسته نمك توشه از اين بزرگا حالا هر جور كه در توانته نذر كن به امام زاده ايي كه اعتقادته ايشالا كه جواب بگيري عزيز دلم

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)
نذر كن يه بسته نمك مثلا از اين بسته هايي كه ٢٠ تا بسته نمك توشه از اين بزرگا حالا هر جور كه در توانت ...

ممنونم عزیزم 

والا گيج شدم ولي جلو خودم گفت كه تاييدي ولي زنگ ميزنيم😣😣

صبر کن نهایی زنگ بزنن بعد انجام بده باز نمیدونما میخای بپرس بازم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز