2777
2789
عنوان

بچه ها میخام کباب سیخ بزنم قبلش

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 44 پست
خیلی ممنون برای مرغ گفتین شما یا کوبیده؟ من واسه مرغ میگم

من واسه کوبیده گفتم ولی واسه مرغ- زعفرون- نمک و فلفل و اویشن- فلفل دلمه نگینی- سس مایونز دو قاشق- پیاز خیلی بوی خوبی میگیره و خوش طعم میشه

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین گلم مثلا واسه شام که بخوای دم ظهر پا میشی گوشت و بیرون میزاری که یخش وا بره بهش نمک و فلفل و پودر سیر میزنی ( زردچوبه رو فکر کنم نیازی نباشه حالا خواستیم بزنم تاثیری نداره) بعد بهش زعفرون میزنی هرچی زعفرونت بیشتر باشه خوشمزه تره، این نکته رو هم در نظر داشته باشه که زیاد نباید زعفرون بزنی وگرنه خوب نمیشه.

روش و پلاستیک میکشی میزاری یخچال که مواد استراحت کنه بعد یکی دو ساعت درش میاری و سیخ میکشی باز بعد سیخ کشیدن هم باید واسه نیم الی یک ساعت تو سیخ ک هست استراحت کنه و بعد رو زغال میپزیش نوش جون😍

تنها مشکلم اینه که : زیادی مهربونم🥴 
اااا😂😂 جوجه اسونه که فقط روغن زیاد بریز نازک بشه بافتش زعفرونم زیاد بریز  اخرشم رب انار ب ...

😄😄 سر کار بودیم خواهر

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مایونز جدی میگین؟ 

پیاز رنده کنده آبش رو بگیر بریز رو مرغا تاکید میکنم فقط آب پیاز

یه قاشق سس مایونز نصف قاشق ماست زعفران و نمک اگه زعفران نداشتی زردچوبه بریز 

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏
فکر کردم کباب میخوای😑

همه همین فکر و میکردیم

چون نوشته بود  نریزه رو ذغال😃😃

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

فکر کردم کباب میخوای😑

عیب نداره عوضش من استفاده کردم از توضیحاتت

ممنوووون😍

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.