2777
2789
عنوان

روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد

6199 بازدید | 28 پست

بچه ها شما تو تاپیک های قبلی گفتی که دانشگاه آزاد بهتر از پیام نور خب هزینه های دانشگاه آزاد خیلی زیاده خیلی خیلی زیاده  واقعاً نمیتونیم  بریم یه دانشگاهی که مثلاً هزینه ۲۰ میلیون هست یکم در مورد این دانشگاه آزاد به اطلاع بدید چون هیچی از این دانشگاه آزاد نمیدونم اگه میشه اطلاع بدین بهم

و یه چیزه دیگه

کی مادرم را راضی کنم برم دانشگاه آزاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دانشگاه ازادم بخدااا قسم اینقدر استادا اذیتمون میکنن که نمیدونی من هم تا قبل اینکه بیام این دانشگاه فکر میکردم پول میگیرن نمره میدنت ولی بخدا استادمون ترم قبل بخاطر اینکه ۳ تا غیبت داشتم حتی بهم نمره نداد اگه برا نمره و اینا میخوای همون پیام نور برو چون دوستم روانشناسیه میگه حتی استاد سر کلاسم نمیاد فقط جلسه اول میگه اینا منابعه خداحافظ

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
من دانشگاه ازادم بخدااا قسم اینقدر استادا اذیتمون میکنن که نمیدونی من هم تا قبل اینکه بیام این دانشگ ...

من می‌خوام استادا فعال باشن نه برن به گوشه بشینن هیچ کاری نکنن.

می‌خوام یه چی یاد بگیرم اگه قرار باشه استادهمون جلسه اول بگه خداحافظ می‌خوام نرم صد سال سیاه

پیام نور که بهتره.هزینه هاشم خیلی کمتره

پیام نور درسته هزینه هاش کمتره ولی انگاری موندی خونه هیچ غلطی ام نکردی همین طوری ام یه نمره چرتی بهت میدم آخرش به چه درد میخوره پ

من می‌خوام استادا فعال باشن نه برن به گوشه بشینن هیچ کاری نکنن. می‌خوام یه چی یاد بگیرم اگه قرار با ...

ببین بستگی داره دانشگاه ازادی که میری چجور باشه .من کرمانم واحد کرمان حاج قاسم سلیمانی میرم از نظر درسی دروغ چرا واقعا خوب درس میدن استادامون و همش ازمون تحقیق و کنفرانس میخوان همشونم استادای دانشگاهای دولتی هم هستن جز یکیش که خیلی چرته ازش متنفرم که این یکی ها دیگه همه جا پیدا میشن😂

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
اگه به فکر اینده ای مطب فقط دولتی ، ولی بین ازاد و پیام نور ، پیام نور بخون چون درس خیلی تخصصی و عمل ...

مگه بخوای مطب بزنی نگا مدرکت میکن؟؟؟؟!!!

بعد من فقط دوره لیسانس می‌خوام برم

مگه بخوای مطب بزنی نگا مدرکت میکن؟؟؟؟!!! بعد من فقط دوره لیسانس می‌خوام برم

عزیزم برای لیسانس که نمیتونی انتخاب کنی شما اول لیسانس روانشناسی میگیری بعد کنکور ارشد میدی بعدش بالینی رو انتخاب میکنی من خودمم همین رشتم

ببین بستگی داره دانشگاه ازادی که میری چجور باشه .من کرمانم واحد کرمان حاج قاسم سلیمانی میرم از نظر د ...

😂😂😂 حالا هزینه های دانشگاه آزاد و میشه قسطی داد یا نه ؟ چجوریع؟