سلام منو دو هفته ای میشه به یه همکارم برای آشنایی معرفی کردن. ولی تا اونموقع اصلا همو ندیده بودیم. چون من روزکارم و اون سه شیفته الانم همو نمی بینیم مگه اینکه من به یه بهانه ای برم دفترشون که به بار هفته پیش رفتم البته با ماسک و اصلا صورتمو ندید بازم. حالا این کسی که منو بهش معرفی کرده هم از همکاراس. میگه دو بار هفته قبل و یه بارم اخر هفته قبل یعنی بعد اینکه منو دیده از پسره پرسیده نظرت چیه. پسره گفته صبر کن بهت خبر میدم.
حالا اون معرف اصرار داشت یه بار دیگه برم وسطا ماسم رو بردارم. ولی من خجالتیم کلا...ترجیح میدم نرم.
بنظرتون چیکار کنم.اگه رفتم چی بگم؟ چرا هی میگه صبر کن. در ضمن تو اینستاش دیدم انگار واس یکی دیگه سعر عاشقانه نوسته چندبار...
با کسی ک 3شیفت سرکاره ازدواج نکن وقتی واست نداره تو زندگیش
هیچی به اندازه جاری زشت به آدم اعتماد بنفس نمیده با خودمعهد بستمبه هیچعنوان داخل تاپیک های ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخهجدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بیشعور زودتر منقرض میشد🤣