2777
2789
عنوان

میاد خواستگاری؟؟؟؟

148 بازدید | 8 پست

سلام منو دو هفته ای میشه به یه همکارم برای آشنایی معرفی کردن. ولی تا اونموقع اصلا همو ندیده بودیم. چون من روزکارم و اون سه شیفته الانم همو نمی بینیم مگه اینکه من به یه بهانه ای برم دفترشون که به بار هفته پیش رفتم البته با ماسک و اصلا صورتمو ندید بازم. حالا این کسی که منو بهش معرفی کرده هم از همکاراس. میگه دو بار هفته قبل و یه بارم اخر هفته قبل یعنی بعد اینکه منو دیده از پسره پرسیده نظرت چیه. پسره گفته صبر کن بهت خبر میدم. 

حالا اون معرف اصرار داشت یه بار دیگه برم وسطا ماسم رو بردارم. ولی من خجالتیم کلا...ترجیح میدم نرم.

بنظرتون چیکار کنم.اگه رفتم چی بگم؟ چرا هی میگه صبر کن. در ضمن تو اینستاش دیدم انگار واس یکی دیگه سعر عاشقانه نوسته چندبار...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیخواد بری اگه خواست خودش میاد

شما یه بار رفتی کافیه این دفعه اون باید بیاد

بخواد میتونه

یا میخواد تحقیق کنه دربارت

یا تکلیفشو با قبلی معلوم کنه

در هر صورت صبر کن ببین چی میشع

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 

عزیزم شما چرا باید بری و ماسکتو دربیاری؟؟

ایشون به خودشون زحمت بدن مرخصی بگیرن یه ساعت همدیگه رو بیرون ببینین. 

البته احتمالا شاید بر طبق اون اینستا منتظر کسی هست

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀

با کسی ک 3شیفت سرکاره ازدواج نکن وقتی واست نداره تو زندگیش

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣