2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

152 بازدید | 18 پست

دوستان الان دو هفته است شوهرم کرونا گرفته و تو یک اتاق قرنطینه کاملش کردم، با یک بچه کوچک 21ماهه نگم تو این دو هفته مریض داری کرونا پدرم درامده، بماند... 

سوالم چیز دیگری است 

از همون شبی که تست شوهرم مثبت شد به خانواده من گفتیم و اونها تو این دو هفته خیییییلی هوام رو داشتند، از خرید خونه  بگیر تا غذا که میارن دم در میدن بهم، خدا خیرشون بده پدر و مادرم

اما همون شب شوهرم به خواهر متاهلش زنگ زد و گفت تستش مثبت شده، اما خواهرش گفت به بابا اینها نگیم، چون استرس میگیرن، چون چند روز قبلش با هم رفته بودیم طبیعت گردی با خانواده پدر همسرم، خلاصه خواهرش گفت بابا اینها بفهمن تو کرونا داشتی و با تو بیرون بودن بهم میریزن، منم مخالفتی نکردم با همسرم که نگه. گفتم اوکی نگو، خداروشکر الان 14روز گذشت و اونها هم نگرفتن و هنوز نمیدونن شوهرم کرونا گرفته، 

اما اما خواهر شوهر بی معرفتم، موضوع تاپیکمه

تو این 14روز یکبار، خدا شاهده حتی یکبار زنگ نزده بگه زنداداشم خسته نباشی مريض داری داداشم رو میکنی، یه تعارف، یه تشکر، یه خداقوت، هیچی، 

فقط ظاهرا تو واتساپ حال شوهرم رو میپرسه، 

امروز دیگه ترکیدم از بغض و به شوهر از پشت در گفتم خواهرت یک زنگ به من نزده و... بغض و گلایه 

شوهرم هم گفت کاملا حق داری، و خواهرم کوتاهی کرده سریع تو واتساپ به خواهرش گفته، و گلایه کرده 

الان خواهرش تو واتساپ زحمت کشیده حالم رو پرسیده چطوری، 

به نظرتون جواب بدم خوبم از احوالپرسیهای شما 

یا سین کنم و ج ندم؟؟ 

چه کنم؟؟ 

بهتر بود گلایه نکنی خسته نباشید اونو میخواستی چیکار الانم مجبوری گرم جواب بدی دیگه

وگرنه میگه بیا احوال پرسی هم کردم اینجوری جوابمو داد

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب نده به شوهرتم بگو خیلی ناراحتم نمیتونم جواب بدم  اگرم زنگ زد بگو من وقت ندارم واتس آپمو جواب بدم مریض داری بچه داری تنهام هستن خودش میفهمه دیگه

لایک نکنین لطفا 😊
بهتر بود گلایه نکنی خسته نباشید اونو میخواستی چیکار الانم مجبوری گرم جواب بدی دیگه وگرنه میگه بیا ا ...

آقا خسته نباشید نه. ولی نا سلامتی تنها زن برادرشم، نباید تو دو هفته یه زنگ میزد حالم رو بپرسه، بالاخره دارم خدمت داداشش رو میکنم، مریض کرونایی خیلی سخته با بچه کوچک، اصلا یه تعارف بزنه کاری کمکی 

درامد شوهرتو تو میخوری یا خواهرشوهرت؟!؟

پس مریض داریشم ب عهده توهسش..

یکم  تلاش کنیم کم توقع باشیم...

اینک بخونوادش گفت نگین کارخوبی کرده کاش شماهم نمیگفتی چرا ک جز نگرانی کار دیگ از دستشون بذنمیاد...حال شوهرتم ک همش تو واتساپ میپرسیده...

وقتی زحمت پرستاری شوهرتو کشیدی بهتره بااین حرفای خاله زنکی و ناراحت کردن شوهرت ارزش زحمتتو از بین نبری گلم

لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم...افسوس خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت

خدا خیرت بده ، من فکمو جراحی کردم، ۱۰ روز پدرم در اومد تا سوپ و همه کارامم خودم میکردم دست تنهاااا.... یک نفر نیومد بگه تو خوبی، زنده ای، مردی

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
شوهرمنم کرونا گرفته و بستریه.یکی از خواهرشوهرام زنگ زد بهم ولی اون یکی نزد. البته به نفعشه زنگ نزنه ...

حالا من تا حالا جواب ندادم، همیشه مظلوم بودم، میترسم بنویسم از احوالپرسیهای شما باهام لج شه و قهر کنه و آغاز یه دشمنی شه، آقا صادقانه من از خانواده شوهرم میترسم خیلی 

آقا خسته نباشید نه. ولی نا سلامتی تنها زن برادرشم، نباید تو دو هفته یه زنگ میزد حالم رو بپرسه، بالاخ ...

حالا من مشکلم این بود که چرا خواهر شوهرم دم به دقیقه زنگ میزدن😂

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
جواب نده به شوهرتم بگو خیلی ناراحتم نمیتونم جواب بدم  اگرم زنگ زد بگو من وقت ندارم واتس آپمو جو ...

به خدا شوهرم همین گفت، گفت سین کن جواب نده، بهترین کاره، اگر هم زنگ زد شب سرسنگین ج بده، 

من حتی از جواب ندادن واتساپ هم میترسم، من همیشه میترسم خواهر شوهرم یا باباش باهام بد سن، به همین خاطر مظلوم و سربه زیرم، شما میگی جواب ندم شر نمیشه؟؟؟؟ 

حالا من تا حالا جواب ندادم، همیشه مظلوم بودم، میترسم بنویسم از احوالپرسیهای شما باهام لج شه و قهر کن ...

منم جواب نمیدم اصلا بهشون.

اینم زور داره برام اخه تو خوشی و شادیمون زنگ نمیزنه اینکه الان بزنه حرصم میگیره.

میخوام اگع زنگ زد بگم از صبح دارم جواب تلفن میدم همونایی که بابا( پدرشوهر) میگفت مسافرت میرید به کسی نگید دعوا میفته تو خونشون از فهمیدن زنگ میزنن.بعدم بگم کاری نداری خدافظ