mombahar مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 291 عنوان بفرمایید 😋😍🌼☕🍵🏖️🌿🪻 245 بازدید | 21 پست خانما میخوام برم عطاری چیزی بخرم و میخوام یک سری دمنوش ها تو خونم باشه همیشه😍🌼 شما چه دمنوشی پیشنهاد میدید و چرا ؟ مثل بابونه و گل گاو زبان و آویشن و به لیمو😍🌿شما چیا تو خونتون استفاده میکنین و به ما پیشنهاد میدید🥹💕🌿🪻✨🌼 امروز | 11:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
12honeyyy عضویت: 1404/10/17 تعداد پست: 279 لایک کنبرای تنظیم پریود رازیانه میخورم جواب دادهفقط همین😂 طراحی چهره سیاه قلم🕊️✨
۱۰sahel عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 9589 بهارنارنجخودمون خشک میکنیم و دم میکنیم واقعا ارامشبخشه خودت باش با وجدانی بیدار🌱
mombahar مدیر استارتر عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 291 بهارنارنجخودمون خشک میکنیم و دم میکنیم واقعا ارامشبخشه وای اره یکبار خوردم معرکه بود مرسی که یادم انداختی😍🥹💕🌿
۱۰sahel عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 9589 وای اره یکبار خوردم معرکه بود مرسی که یادم انداختی😍🥹💕🌿 عزیزدلی❤️ خودت باش با وجدانی بیدار🌱
۱۰sahel عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 9589 خانوما چه دمنوشی برای پوست خوبه دمنوش نمیدونم اما اگ صبحها یکم جعفری و یه خیار و یه سیبو میکس کنی و بهش لیمو بزنی معجزس برای شفافیته پوست و کبدت خودت باش با وجدانی بیدار🌱
12honeyyy عضویت: 1404/10/17 تعداد پست: 279 دمنوش نمیدونم اما اگ صبحها یکم جعفری و یه خیار و یه سیبو میکس کنی و بهش لیمو بزنی معجزس برای شفافیته ... یه ماه خودم همین رو ولی جواب نداد طراحی چهره سیاه قلم🕊️✨
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 13638 من عاشق دمنوش گل محمدی شدم هر روز میخورم یه روز نخورم نمیتونم مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
naziiiiiiiiiiiii6971 عضویت: 1401/03/15 تعداد پست: 22099 اخ گل گاو زبون با لیمو اوووففففبه لیمونعنادمنوش سیب عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️