2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا بی تاثیرم نباید باشه پس چه کنیم

همه دکتر ها میگن که بی تاثیره،بوتاکس کن

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

اریکه عالیه.من فقط ازمحصولات اریکه استفاده میکنم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
جدا؟ضد چروک و ابرسانشو واشتی یا دور چشم

همه شو وهمچنین ضدافتابشو دورچشمم عالیه برای من که خوب جواب داده 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ایولا ...میگن دورچشمش چن منظورس و خوب جواب میده فقط اینکه از کجا بگیریم فیک نباشه

ازدیجی کالا اصلا نگیر.اگه میتونی ازداروخانه بگیر 

ازدیجی کالا اصلا نگیر.اگه میتونی ازداروخانه بگیر 

اها دستت درد نکنه زیر چشم تازگیا سیاه شده و خط افتاده و پیشونیمم همینطور😢😭دور چششو جدا باید گرف؟یا ب پیشونیمم میشه زد .قیمتاشم بگو

اها دستت درد نکنه زیر چشم تازگیا سیاه شده و خط افتاده و پیشونیمم همینطور😢😭دور چششو جدا باید گرف؟یا ...

واسه صورتت جوانساز وضدچروک بگیر که آبرسان هم داره ۴۰۰ خورده ای قیمتشه دورچشمم ۲۵۰ وخورده ای هستش 

واسه صورتت جوانساز وضدچروک بگیر که آبرسان هم داره ۴۰۰ خورده ای قیمتشه دورچشمم ۲۵۰ وخورده ای هستش&nbs ...

فدات عزیز ممنونم چقد لطف کردی .حتما امرو میرم بگیرم ..فقط من ۳۵ سالمه واسه صورتم بگم جوانساز و ضد چروک بدین واسه زیر چشمم جدا ..در ضمن صورتم جوش خیزه ربطی نداره؟

فدات عزیز ممنونم چقد لطف کردی .حتما امرو میرم بگیرم ..فقط من ۳۵ سالمه واسه صورتم بگم جوانساز و ضد چر ...

مخصوص نوع پوستت بهت میده کرم رو وقتی خواستی بگیری بگی نوع پوستت چیه 

فدات عزیز ممنونم چقد لطف کردی .حتما امرو میرم بگیرم ..فقط من ۳۵ سالمه واسه صورتم بگم جوانساز و ضد چر ...

خواهش گلم😘