2777
2789
عنوان

نظرتون؟

92 بازدید | 19 پست

یکی از دوستام  رو اوردم محل کارم درحالیکه اصلا جایی ک من بودم درخواست کار هم نداده بود.... ولی اون جایی ک من هستم فقط در حد کاور کردن نیرو میخواست نه تمام وقت.. از اولم بهش گفته بودن...

ولی این دوست از همون اول میگفت چرافلانی ( اسم منو میاورد) جابجا نمیکنید و نمیدید جای دیگه!! چنبار از دوستام شنیدم.. امروزم ک از مسئولم شنیدم که پیش اون رک اسم منو اورده که چرا فقط من.. و اونو جابجا نمیکنید...

منم که سابقمم از اون بیشتر... و از همه مهتر دوستمه!!!

شما بودین ناراحت نمیشدین؟؟!! 🤔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

صد درصد ناراحت میشدم ودور همچین دوستی رو خط میکشیدم 

اخه حالا چشم تو چشم هم میشیم چون یه جا کار میکنیم میاد باهام حرفم میزنه و اصلا به روشم نمیاره!

ادم برا خودش خیلی ناراحت میشه

من قطعا هم به رو‌ش میاوردم

امروز تصمیم گرفتم دیدمش محلش ندم.. حالا من ناراحتش میشدم که بیچاره رو من اوردم اینجا و جابجاش هم میکنن.‌. انقد ناراحتش شدم اوایل... ولی این حرفا قلبمو شکست

امروز تصمیم گرفتم دیدمش محلش ندم.. حالا من ناراحتش میشدم که بیچاره رو من اوردم اینجا و جابجاش هم میک ...

اصلا بهش بگو، بگو من انقدر تورو دوس داشتم ناراحت بودم کار نداشتی، اما الان که شنیدم این حرفا رو زدی حالم خراب شده، بعدش خواستی کم محل کن، حتما بگو تا بدونه چه غلطی کرده و تو بیخبر نیستی😄

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز