2777
2789
عنوان

گودی کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 29 پست
حتما برو پیش پزشک متخصص عزیزم تا در آینده برات دردسر ساز نشه مخصوصا نرمی استخوان

من همیشه شیر و لبنیات میخوردم بعد فهمیدم چون‌ویتامین دی پایین بوده اصلا اینا فایده ای نداشته برم پیش چه متخصصی؟ واقعا ناراحتم چون سنم کمه :)

🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما درد هم داری؟ وقتی درس بخونی یا با گوشی یا کامپیوتر کار کنی 

بله من حتی زیاد بخوابم هم کمرم درد میکنه. مخصوصا سمت چپ کمرم و میکشه تو زانوم رفتم ام آر ای گفت چیزیت نیست فقط نرمی استخوان و گودی کمر. من حتی اگه زیاد کار کنم پام میشله

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من همیشه شیر و لبنیات میخوردم بعد فهمیدم چون‌ویتامین دی پایین بوده اصلا اینا فایده ای نداشته برم پیش ...

برای نرمی استخوان فکر کنم باید بری متخصص اتوپد ، نگران نباش گلم درست میشه مخصوصا که سنت هم کمه🌹

منم خیلی بزرگ نیستم هاا ۱۷ ام😁  

بله من حتی زیاد بخوابم هم کمرم درد میکنه. مخصوصا سمت چپ کمرم و میکشه تو زانوم رفتم ام آر ای گفت چیزی ...

جدی میگی مثل منی پس چرا دکتر من انقدر منو ترسوند

🌸🌸🌸

من از 19سالگی این مشکل رو دارم. مچ دست و پام باریکه و بخاطر گودی کمر همه میگن انگار نقاشی مینیاتوری هستم یعنی باریکی مچ دست و پا و کمرم باعث شده باسن و سینه و دست و پام زیبا بنظر برسه

برای نرمی استخوان فکر کنم باید بری متخصص اتوپد ، نگران نباش گلم درست میشه مخصوصا که سنت هم کمه🌹 من ...

منم ۲۱ سالمه😭 میترسم لعنتی چند وقت دیگه امتحانا شروع میشه دهنم سرویسه

🌸🌸🌸

من از 19سالگی این مشکل رو دارم. مچ دست و پام باریکه و بخاطر گودی کمر همه میگن انگار نقاشی مینیاتوری ...

دقیقا منم همینطورم ویتامین دی مصرف کن حتما اخه همه ایرانیا کمبودشو دارن

🌸🌸🌸

جدی میگی مثل منی پس چرا دکتر من انقدر منو ترسوند

دکتر به من گفت درمان خاصی نداره. من سرما بخوره به دستم مچ دستم قفل میشه و بعد پنج دقیقه دردشدید و ماساژ دستم باز میشه اصلا شرایط خوبی نیست.

دکتر گفت شیش ماه باید بره طبی بپوشی اخه چرا بعدم‌تو این‌ گرماااا

خب بپوش عادت میکنی بهتر از کمردردو زانو درده. الان ما جوونیم حالیمون نیست وقتی پیر بشیم اون موقع پشیمون میشیم چرا درمان نکردیم 

خب بپوش عادت میکنی بهتر از کمردردو زانو درده. الان ما جوونیم حالیمون نیست وقتی پیر بشیم اون موقع پشی ...

اخه هم سنگینه هم بزرگه بعد زیر لباس بیرون خیلی زشت و بد میشه 

🌸🌸🌸