2777
2789
عنوان

ماسک مو

70 بازدید | 16 پست

سلام🌹

من 18سالمه موهام تا رو کمرم میاد

ولی پر از مخورست نمیتونم موهام کوتاه کنم چون خیلییی دوسشون دارم  و اجازاین کارم ندارم واقعا

بعضی وقتا موهام تقسیم میکنم یه دست از موهامودمیپیجونم و با قیچی موخورهاشو میگیریم 

از روغن زیتون نارگیل و کرچک اما کمتر کرچک میزنم چو روغنش یجوری بد میاد

و اب پیاز بعضی وقتا اسپری میکنم اب سیب زمینی  یا اب برنج

نمیدونم واقعا موخوره چطوری نابود کنم موهامو با شونه.چوپی برس میکشم خیلی اروم  کراتینم میخواستم بکنم  اما قیمتش خیلی بالاست الانم میگن کراتین کنم موخوره میرهراهی بلذید که واقعااا ازش نتیجه گرفت باشید روغن آرگان روغن تخم  کتان  حنا یا هرچیز دیگی که واقعا موهاتون درست سد باشخ

کراتین موهات رو بدتر میکنه

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

ماسک تخم مرغ و روغن زیتون و ماسک اب برنج هم عالیه من خودم جواب گرفتم

روح من خیلی وقته خستس از بچگی تا الان پر از زخم و خراش تیغه اما من میخندم و میجنگم و برای ادمای اطرفم پر از ارزوهای خوبم  ❤لطفا اگه با نظرم مخالفین ریپلی نکنین خیلی مچکر❤                                                                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موخوره جز کوتاهی راهی نداره بقیه چیزا مثل ماسک و روغن بیشتر برای تقویته مو هستش موخوره به خاطر خشکی پایی مو هست که میگن با روغن یکم مرطوب نگه دارین و اینکه قبل حمام سرکه سیب اسپری کنی به موهات ولی من همه این کارارو کردم جواب نداده کراتینم کردم کراتین فقط یه لایه مواد رو مو هست و ظاهرشو زیبا میکنه درمان نیست و هر ماه یه کوچولو نوک گیری کن حتی از دستگاه موخوره گیرم استفاده نکن افتضاحه

خدایا هر کس برای من هر دعایی کرد هزار برابرش رو اول به خودش بده 
خب اره حرف درست اما میتونهیه روشی باشهاونا بریزن موهای جدید بیان نه

چجوری بریزن اخه؟نوکشون مشکل داره فقط، از ریشه کاملا سالمن.به همون روشی که چند دسته میکنی موخوره ها رو میچینی ادامه بده.نوک موهاتم هر شب چند قطره روغن زیتون بزن که پیشگیری شه

واقعااا😲 موهای من یه ملیون میخواد متاسفانه

اره والا من خواستم انجام بدم فهمیدم انجام ندادم

روغن تراپی هم تو خونه میتونی انجام بدی