2777
2789
عنوان

بی بی سفید مثبت

231 بازدید | 16 پست

سلام دوستان خیلیا گفته بودن که تاپیک بذارم اگه مثبت بود من بی بی چکم باخط سفید مثبت بود ینی اول خط سفید افتاد صبح که بلند شوم دیدم پررنگ شد از دادم ومثبت بود

خدا اگر زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید دری دیگری امید به خدای مهربان

ای جاااااان عکسش رو هم داری؟؟؟

خدایا چرا امیدوارمون میکنی بعدش ازمون میگیریش...حتما یه حکمتی هس که ما مادر بشیم...وابسته اون نی نی بشیم...بعدش ازمون بگیره ش....خدایا راضی ام به رضای خودت...خدایا 

مبارکه ب سلامتی

امام رضا با کادوش بغلم و پر کرد ، کادوش پسرمه🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه دعا کن منتظرا رو 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

ان شاء الله براهمه دعا‌کردم. فقط درد کمر وکشاله ران دارم طبیعیه یا برم دکتر

نه طبیعی هست 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

مبارکه ،بی بی چک خط قرمز میندازه ، مال شما چرا سفیده

اره منم تعجب کردم مونده بودم خدایا مثبته یا منفی. بعد صبح بیدارم شدم دیدم قرمز شده بعد رفتم ازمایش دادم ومثبت بود

اره منم تعجب کردم مونده بودم خدایا مثبته یا منفی. بعد صبح بیدارم شدم دیدم قرمز شده بعد رفتم ازمایش د ...

چند روز بعد موعد بود . برا منم دیروز کمرنگ افتاده بود فقط تو یه زاویه خاصی دیده میشد در این حد کمرنگ الان نگاه کردم تا تقریبا پر رنگ شده اونم خیلی نه 😣 بتات چند بود تو آزمایش؟

چند روز بعد موعد بود . برا منم دیروز کمرنگ افتاده بود فقط تو یه زاویه خاصی دیده میشد در این حد کمرنگ ...

روز موعدم بی بی زدم بتام ۱۰۰ بود