2777
2789
عنوان

حیا یعنی چی دقیقا؟

1085 بازدید | 54 پست

خیلی برام جای سواله چرا یه سری مسائل رو به حیا ربط میدن مثلا دختر پریود شه خیلیا مواظبن کسی نفهمه میگن زشته خجالت میکشیم افتخارم میکنن که نمیزارن کسی بفهمه دارو خونه میری نوار بهداشتی رو میزاره تو کیسه مشکی کسی نبینه😐واقعا چرا؟  خب طبیعت بدنمونه اگه اینجور نبود که نسل بشر منقرض میشد     یا مثلا از روابط جنسی حرف میزنن میگن بچهای مجرد برن بیرون   حالا نمیگن بچه کوچیکا حتی همی ۱۵ سال به بالاها(جدا از این که خودشون میدونن این مسائلو)اما خب چرا نباید حضور داشته باشن  مگه  غیر اینه خدا واسه همه نیاز جنسی گذاشته  طبیعت بدنه    دختر حرف از ازدواج بزنه میگن بیحیاا خجالت بکش دختر باید سنگین باشه خو چ ربطی داره مگه خودشون ازدواج نکردن  نمیفهمم من یه دخترم میخوام بدونم حیا واقعا ایناس؟  اگع ایناس خیلی مزخرفه

حالا اینا بیخیال پشمای رو صورتو بگو که نشانه عفته😐

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

یکی به من میگفت جلو داییت با تاپ شلوارک میگردی بی حیایی🤦‍♀️😑😂

حیا یعنی ببخشید رک میگم لاس نزدن با هرکی و خیانت نکردن وسلام

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ایا شما ازونایی هستید ک در حضور جمع باد معده خالی میکنید و میگید طبیعیه. بلند اعلام دسشویی میکنید ک نوع یک دارید یا دو. چون طبیعیه؟و مسایل خصوصی دوتفره تون جار میزتید چون طبیعیه؟ 

حیا یعنی هر راست نشاید گفت

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
بذارید اون نشونه عفت بمونه عاقا من حوصله ندارم پشمامو بزنم

دلم واس جانی سوخت🤣

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
ایا شما ازونایی هستید ک در حضور جمع باد معده خالی میکنید و میگید طبیعیه. بلند اعلام دسشویی میکنید ک ...

اونا نشانه ی بی احترامیه قابل مقایسه با چیزایی که گفتم نیست اصلا