2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم خیلی رو اعصابمه

379 بازدید | 18 پست

خواهر شوهرام از اول بارداریم تا الان یه بار هم زنگ نزدن حالمو بپرسن. مادر شوهرم هم اصلا زنگ نمیزنع یا مثلا یه بار گفتم حوس قرمه سبزی کردم گفت بیا سبزی بدم ببر درست کن با اینکه میدونست حالت تهوع دارم نمیتونم غذا درست کنم. تازه به منم میگه تو باید زنگ بزنی سر بزنی. حالا خواهر شوهرم هفته ای ۳.۴ بار زنگ میزنه به شوهرم دقیقا ساعت هایی که میدونه شوهرم سر کاره. میگه بچه چطوره؟ کی بدنیا میاد. امشب به شوهرم گفتم مگه بچه تو شکم تو اِ ؟؟ چرا به من اصلا یبار هم زنگ نمیزنه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا ولی به درک  که زنگ نمیزنن

سر چه چیزایی خودتو حرص میدی  خانواده شوهر منم وقتی وارد خانواده شدم دیدم سردن و زنگ نمیزنن 

منم مث خودشون شدم ، تازگیا شاکی شدن که بازم میگم به درک

با هر کسی مث خودش باش تا اسوده خاطر شوی😂😂

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
بهتر که کاری به کارت ندارن دوست داری هی دخالت کنن؟

نه بابا اتفاقا از تمام زندگیم دخالت میکنن. همش دعوا میندازن. به همه چی کار دارن فقط زنگ نمیزنن حال بچه رو بپرسن

نه بابا اتفاقا از تمام زندگیم دخالت میکنن. همش دعوا میندازن. به همه چی کار دارن فقط زنگ نمیزنن حال ب ...

ولشون کن

اصلا حتی به این چیزا فکرم نکن

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
به این میگن خواهرشوهربدذات،یعنی ازتوخوشش نمیاد،توقعت رواز کس وکارشوهربچسبون به زمین

بعد همشون به شوهرم یاد میدن زنت زنگ نمیزنه حال مارو بپرسه سر نمیزنه. این احمق هم شاکی میشه از من

برا منم همین کارو می کردن. منم اواخر بارداری م به یکی شون گفتم که تو دلم نمونه. گفتم شما که این همه پیگیری می کردید چرا بچه نمی‌یارید و هر بار مارو می دیدین یا تلفنی، پرس و جو می کردین که خبری هست یا نه، الان که باردارم چرا یه زنگ نمی زنید؟ فکر می کردم باید خوشحال باشید. الان که براتون بی اهمیته، اون موقع چرا اینقدر پیگیر بودید؟؟ اونم به اون یکیا هم گفته بود اون یکی دو ماهو هر کدوم یکی دو بار زنگ می زدن. برا منم رفتار متناقضشون ناراحت کننده بود. در هر هر صورت من خودم دیگه هیچ وقت بهشون زنگ نمی زنم فقط تبریک عید یا تسلیت.

برا منم همین کارو می کردن. منم اواخر بارداری م به یکی شون گفتم که تو دلم نمونه. گفتم شما که این همه ...

اینا هم یه جوری رفتار میکنن که بگن بچت مهم نیست. خبر بارداری هم دادم اصلا خوشحال نشدن. وایسا بچه بدنیا بیاد اصلا نمیبرم پیششون

اینا هم یه جوری رفتار میکنن که بگن بچت مهم نیست. خبر بارداری هم دادم اصلا خوشحال نشدن. وایسا بچه بدن ...

بچه بالاخره برادرزاده شونه، حالشو از داداششون می پرسن. با این کارا می خوان به عروس بفهمونن که تو برا ما اهمیتی نداری. ولی بهتر، باعث میشن ارتباط تون کم بشه، دخالتاشونم کمتر میشه. نمی دونن برای اینکه بخوان راحت با برادرشون رفت و آمد کنن، باید به زنش هم احترام بذارن.در واقع کار شما رو راحت می کنن باعث کمرنگ شدن روابط میشن