2777
2789
عنوان

پاهای بزرگ

1516 بازدید | 31 پست

وای من سایز پاهام ۴۱ (قدم۱۷۵)

خیلی زشتهه این سایز برای دخترا نه؟

همش از این میترسم ک بعدا ک شوهر کردم بدش بیاد یه وقت 

و اینکه همیشه پاهامو قائم میکنم ک کسی مسخره نکنه 

چیکارکنمم؟😭این که کفش ب سختی گیر میاد ب کنار ولی با اینکه مثل بقیه دخترا پاهام ظریف و خوشگل نیس و نمیتونم کفش صندل بپوشم چجوری کنار بیام؟😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا خب قدت بلنده دیگهههه نسبت به قدت اینه

خجالت نداره که😐 

اصلا ضعف نشون نده هیچ وقت باشه؟؟ حتی اگه ذهنتیتت درست نشد راجع به پات هر وقت ازرواج کردی اصلاا اصلا به روی خودت و شوهرت نیار

ممکنه اصلا اون متوجه موضوع نشه اما تو با حساسیتات حساسش کنی 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

ماشالله قدتون بلنده،این سایز پاهم براش کاملا نرماله،و بدونین مادامی که خودتون از پاهاتون ایراد نگیرید جلو بقیه و چیزی ازشون نگید عمرااا کسی ،حتی همسرتون بهشون توجه کنه،این خودما هستیم که دیگرانو متوجه کم و کاستیامون میکنیم و بهشون جسارت اظهار نظر میدیم....نکنید اینکارو

ی سایز بده من هرکاری میکنم سایز پام از ۳۶ بالاتر نمیره😐

بچه داری؟ آخه منم سایز پام سی و شش بود الان دو تا بچه دارم سایزم به سی و هشت رسیده.نمیدونم چرا بعد بچه دار شدن سایز پام بیشتر شد🤭

خو قدت بلنده پاتم بزرگه دیگ چیه مگ هر کس ی جوره 😍خودت خودتو دوس داشته باش تا بقیه هم دوست بدارن🌹

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

منم پاهام ظریف نیست 

تپله و انگشتامم کشیده نیست

سایزم ۳۹ 

بیخیال بابا کسی ک بخاطر پا بیاد تو زندگی رو باید با پا لگدش کرد

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤