2777
2789
عنوان

پاهای بزرگ

1516 بازدید | 31 پست

وای من سایز پاهام ۴۱ (قدم۱۷۵)

خیلی زشتهه این سایز برای دخترا نه؟

همش از این میترسم ک بعدا ک شوهر کردم بدش بیاد یه وقت 

و اینکه همیشه پاهامو قائم میکنم ک کسی مسخره نکنه 

چیکارکنمم؟😭این که کفش ب سختی گیر میاد ب کنار ولی با اینکه مثل بقیه دخترا پاهام ظریف و خوشگل نیس و نمیتونم کفش صندل بپوشم چجوری کنار بیام؟😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا خب قدت بلنده دیگهههه نسبت به قدت اینه

خجالت نداره که😐 

اصلا ضعف نشون نده هیچ وقت باشه؟؟ حتی اگه ذهنتیتت درست نشد راجع به پات هر وقت ازرواج کردی اصلاا اصلا به روی خودت و شوهرت نیار

ممکنه اصلا اون متوجه موضوع نشه اما تو با حساسیتات حساسش کنی 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

ماشالله قدتون بلنده،این سایز پاهم براش کاملا نرماله،و بدونین مادامی که خودتون از پاهاتون ایراد نگیرید جلو بقیه و چیزی ازشون نگید عمرااا کسی ،حتی همسرتون بهشون توجه کنه،این خودما هستیم که دیگرانو متوجه کم و کاستیامون میکنیم و بهشون جسارت اظهار نظر میدیم....نکنید اینکارو

ی سایز بده من هرکاری میکنم سایز پام از ۳۶ بالاتر نمیره😐

بچه داری؟ آخه منم سایز پام سی و شش بود الان دو تا بچه دارم سایزم به سی و هشت رسیده.نمیدونم چرا بعد بچه دار شدن سایز پام بیشتر شد🤭

خو قدت بلنده پاتم بزرگه دیگ چیه مگ هر کس ی جوره 😍خودت خودتو دوس داشته باش تا بقیه هم دوست بدارن🌹

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

منم پاهام ظریف نیست 

تپله و انگشتامم کشیده نیست

سایزم ۳۹ 

بیخیال بابا کسی ک بخاطر پا بیاد تو زندگی رو باید با پا لگدش کرد

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤